Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Bižuterie značky KUKU - překrásné náramky a řetízky, které si zamilujete

Datum: 30.11.2020 Čtení na: 3 min.

Bižuterie ve formě náramků, řetízků či různých přívěsků by neměla chybět žádné ženě. Dokáže skvěle doplnit outfit a zaujmout. Výběr je dnes široký. Kromě jednodušších kousků na krk nebo ruku se setkáte is těmi propracovanými. Dámská bižuterie je za příjemné ceny. Může si ji tak dovolit větší množství lidí. Mezi oblíbené značky se řadí KUKU, známá také díky Soni skoncovat.

kuku lamio.sk

Značka známé moderátorky

Značka KUKU vznikla v roce 2015 jako projekt známé moderátorky Soni skoncovat. Prvotní myšlenkou bylo vytvořit doplněk nejen pro člověka, ale i pro domácího mazlíčka.

Mezi prvními produkty byla abeceda písmen. Jde o písmena ve více barevných provedeních, které si můžete připnout na klíče, kabelku či kdekoliv jinde. Abeceda pro domácí mazlíčky je velmi podobná s tím rozdílem, že písmena jsou menší. Zvířatům tak nepřekáží.

Později se do nabídky dostaly i další kousky jako například KUKU na ruku nebo KUKU na krku. Dokonce, jednou z novinek je i dekorativní kosmetika. Nabídka je široká a díky množství barevných variant si na své přijde úplně každý.

Doplněk na klíče či kabelku

Každá kabelka si zaslouží pěkný doplněk ve formě přívěsku. Pokud přemýšlíte, že byste si na ni něco zavěsili, KUKU přívěsek je tím nejlepším rozhodnutím. Písmenka jsou minimalistické, ale přitom výrazné. Vybírat je můžete podle svého jména nebo podle jména vašeho přítele, kamarádky či sestry.

Při barevných provedeních se nejčastěji setkáte s růžovou nebo tyrkysovou barvou. Některé písmena však mají i černé, oranžové či červené provedení. Víte je tak přizpůsobit ročnímu období, stylu kabelky nebo vašeho outfitu.

Plus, přívěsek si můžete pověsit na klíče. Uděláte z něj stylovou klíčenku, díky které se vám klíče už neztratí av kabelce je najdete mnohem rychleji.

Jemný náramek na ruku

K velmi oblíbeným kouskem dámské bižuterie se řadí náramky. Značka KUKU má ve své nabídce i ty. Na své si přijdou zejména milovnice jemnějších kousků. Náramky jsou tenčí a dají se kombinovat s hodinkami nebo jinými náramky.

Velkou výhodou je široká barevná škála. Nejlépe se vám bude kombinovat klasický černý náramek. Černá je univerzální barvou vhodnou pro denní i noční nošení. Stejně je na tom i šedá.

Pokud však chcete trochu zaexperimentovat, nebojte se žluté, modré či růžové. Tyto barvy si u vás najdou využití zejména během léta. Skvěle se hodí na opálenou pokožku nebo k barevným outfitům.

minimalistický náhrdelník

Svůj outfit můžete doplnit i krásným náhrdelníkem z nové kolekce KUKU na krku. Na výběr máte ze tří základních náhrdelníků, které se od sebe odlišují přívěskem. Je na vás, zda si vyberete srdce, čtyřlístek nebo Mickeyho Mouse.

Každý šperk má ještě několik kovových provedení. Zpravidla jde o zlato, růžové zlato a stříbro.

Kromě náramku z bižuterie od KUKU si můžete vybírat i náhrdelníky, které se dají nosit během celého dne i noci. Zkombinujte je k outfitu s šaty, sukní nebo riflemi. Zjemněte sportovní look elegancí od KUKU.

Nezapomínejte ani na líčení

Značka KUKU je známa kvalitními šperky a doplňky, ale svou nabídku před časem rozšířila io kosmetiku. V naší nabídce objevíte tekuté rtěnky na rty KUKU rty, které jsou v několika barevných odstínech.

Je jedno, zda preferujete jemný růžový odstín nebo jste milovnicí krásných červených rtů. Rozhodně si vyberete.

líčení-kuku

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze