Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Boty na podzim, které si zamilujete

Chladnější podzimní měsíce už vystřídaly naše oblíbené letní počasí. To ovšem znemení změnu našeho šatníku a zejména nové kousky do vašeho botníku! V dnešním blogu se podíváme, které boty jsou skvělé pro podzimní a zimní počasí.

Na podpatku či bez něj

Mnoho dam nelze dopustit na boty na podpatku. My se jim nedivíme - dokonale prodlouží nohu, vytvarují dámskou siluetu a dáma v nich působí ladně a sofistikovaně. Designéři z módních domů to vědí a proto při tvoření podzimní a zimní kolekce mysleli na tato fakta. Proto v nabídce Tosca Blu, ale také v nabídce oblíbené italské značky oblečení Luisa Spagnoli naleznete kvalitní kožené boty na podpatku.

Je pouze na vás, zda sáhnete po kotníkových botách, které jsou skvělé k dlouhým kalhotám s rozšířeným střihem a kabátem nebo se rozhodnete pro vysoké kozačky nad kolena, které se skvěle kombinují se sukní. Při vysokých botách se nebojte sáhnout ani po dlouhých košilových šatech. Momentálně z hlavních měst módy můžeme vidět tento trend, na který nedají dopustit italské módní ikony a zaručujeme, že i vy si tento styl oblíbíte.

Některé dámy upřednostňují dámské holínky bez podpatku pro větší komfort a pohodlí. Během tohoto podzimu jsou skvělé takzvané biker boots, které jsou šněrovací, avšak na boku kozačky se nachází zip pro snadnější obouvání. Tyto modely doporučujeme nosit spíše k ležérnějším outfitům, protože na první pohled působí spíše rebelštěji.

Pokud preferujete elegantní outfity, doporučujeme sáhnout po kvalitních nízkých botách Tosca Blu Barbablu, které vás zaujmou zejména zajímavou atypickou hranatou špicí. Tento model můžete kombinovat ke kalhotám, ale i šatům či sukním.

Nejideálnější materiál je kůže

Na trhu je několik materiálů, ze kterých jsou vyrobeny boty pro chladné počasí. Nejodolnějším z nich je kůže. Kvalitně zpracované kožené holínky jsou skvělé do každého počasí, protože po naimpregnování takové boty máte jistotu, že vám nepromokne a vaše nohy budou v pohodlí. Navíc kožené boty vám vydrží nejednu sezónu, proto doporučujeme o ně pečovat podle doporučení prodejce. Další výhodou kůže je její možnost zpracování. Mnoho bot je vyrobeno z hladké kůže, která se snadno čistí.

Druhou možností je semiš nebo zpracovaná kůže do jemné tkaniny, která je na údržbu náročnější, avšak boty vyrobené z tohoto zpracování působí jedinečně a zajímavě.

Tento podzim a zimu zazáříte

Každou sezónu jsou populární různé trendy a tak je tomu i nyní. Zatímco loni byla trendy lakovaná kůže, letos designéři vsadili na různé aplikace na botách. Některé dámy mohou považovat štrasové kamínky za velmi extravagantní prvek, ale zkuste jim dát šanci. Pokud nerady experimentujete a preferujete klasičtější modely, sáhněte po jednobarevných vysokých botách se zajímavým prvkem jako je transparentní podpatek.

Momentálně jsou nejvíce trendy na botách zlaté a stříbrné aplikace v podobě řetízků s tlustšími očky. Pro odvážnější dámy si designéři přichystali modely se zlatými cvočky po obvodu kozaček. Kromě toho na mokasinech můžete najít i štrasové kamínky, zejména v bledé barvě doplněné o zajímavou koženou aplikaci, jako na mokasinech Ballo. Pro dámy, které ani během chladnějších měsíců nedají dopustit na tenisky, máme řešení. Tosca Blu představila model tenisek Unicorno, které vás zaujmou především svým kožíškem a tlumenými barvami hnědé a bílé v kombinaci s leopardím vzorem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze