Kategorie
 
 
 
 
 

Co se bude nosit toto jaro a léto 2024? Metalické barvy a návrat 90. let

Barvou letošního roku je podle Pantone odstín Peach Fuzz, který má evokovat vyrovnanost a klid. Jemný, pastelový odstín broskvové ovládne všechny druhy oblečení, obuv i doplňky. Tato barva skvěle vynikne s opálenou pokožkou, čili je ideální ve formě letních šatů či topu. Můžete ji kombinovat s džínovinou, díky čemuž vytvoříte neformální, stylový vzhled.

 

Metalické barvy

Mezi novými trendy vynikají také metalické barvy, které přinášejí do módy sofistikovaný a futuristický nádech. Není tedy důvod je po plesové sezóně odkládat zpátky do skříně. Stříbrná a zlatá barva patří mezi nejžádanější barvy letošního roku. Jejich odlesky se stávají neodmyslitelnou součástí šatů, bot a doplňků.

Návrat 90. let

Zvykne se říkat, že móda se postupem času opakuje. Letos se zdá, že 90. léta zažijí svůj návrat. Elegance a minimalismus si ptají maximální pozornost. Sáhněte po nadčasových trenčkotech, kalhotových kostýmech, sukních v tužkovém tvaru a kvalitní bílé košili. Velmi populární budou i džíny v chlapeckém stylu.

Lehké bílé šaty

Na módních přehlídkách se letos představilo velké množství jemných bílých šatů. Bílá barva představuje čistotu, nevinnost, nadčasovost a je vždy elegantní. Nemusíte se bát, že tento kousek neznosíte. Lehké bílé šaty jsou vhodné pro spoustu různých příležitostí. Přiléhavé bílé šaty krásně vyzvednou nadčasovou krásu ženského těla.

 

 

 

Velké kabelky


Tomuto trendu se potěší určitě všechny maminky, které ve své kabelce nikdy nemají dost místa. Co se toho týče, tuto sezónu se klidně řiďte heslem: „čím větší, tím lepší.“ Velké kabelky se letos stanou královnami ve své kategorii, proto pokud preferujete menší modely, je nejvyšší čas pořídit si neomezený a praktický doplněk.

Kůže


Kožené oblečení se drží ve trentech již několik let po sobě, a ani letos tomu nebude jinak. Na jaře a léto upusťte od tradičních černých odstínů a sáhněte po jejich přístupnějších verzích. Kožené kousky v zemitých barvách skvěle ukáží s klasickou bílou košilí.

Mini


Heslo „čím větší, tím lepší,“ zůstane tentokrát jen u kabelek. V oblečení to bude úplně naopak. Velice populární jsou mikro šortky, které mají v oblibě několik celebrity. V kombinaci s vysokými kozačkami a overize sakem vytvoříte stylový vzhled. Na horké letní dny se skvěle hodí mini šaty či mini sukně.

 

Jaro/léto 2024 bude poznamenáno mnoha módními kombinacemi. Něco se do módy vrátilo a naopak něco zůstalo. Móda je skvělým způsobem k vyjádření své osobnosti, proto se nebojte experimentovat a kombinovat. Nechť je váš šatník připraven na dobrodružství s nejnovějšími stylovými trendy této sezóny.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze