Kategorie
 
 
 
 
 

Doplňky se kterými v roce 2023 zabodujete!

V dnešním moderním světě, kde módní kousky přicházejí a odcházejí rychle, je důležité držet krok s nejnovějšími trendy. V letošním roce jsme svědky zajímavých změn, které nastaly v oblasti doplňků. Přicházejí totiž s novými inovacemi a styly. V tomto článku se podíváme na některé z nejoblíbenějších stylizací, které jsou na vrcholu módy v roce 2023.  

Zářivé barvy

Zářivé doplňky jsou hitem letošního jara a léta. Barevná kabelka dodá vašemu outfitu šmrnc a podtrhne váš styl. Barvou roku, jak jsme zmiňovali již v předchozím článku, je Viva magenta, sytá fuchsiová barva. Pokud už sáhnete po růžové, modré nebo zelené, neuděláte krok vedle. Kabelka Tosca Blu Plisse nabízí různá barevná provedení a zaujme na první pohled. Elegantnější barevnou volbou je Tosca Blu Lily, kterou hravě zkombinujte do práce nebo do města.

Kombinace materiálů

Odvážné a netradiční kombinace materiálů se na módních pólech objevují stále častěji. Slaměný motiv, kůže či denim. Jednou z ikonických kabelek je kabelka Tosca Blu Alice, která kombinuje několik materiálů. Velmi populárním kouskem je také Tosca Blu Dalila, která je skvělou volbou do práce. Různé materiály lze spatřit i na opascích. Výrazně přezky v kombinaci s kůží snadno zkombinujete s kalhotami, košilemi či šaty. Opasek Dozzina od Luisy Spagnoli skvěle „doťukne“ váš look.

Zajímavé tvary

Jedním z největších trendů jsou různé tvary. Oblé či hranaté, malé či velké. Tvarová různorodost je velmi populární. Vsaďte na oblou kabelku Brenda od Tosca Blu nebo na odvážnější model Laserata, se kterým budete nepřehlédnutelná. Zajímavý tvar má také kabelka Nicole, kterou navíc zdobí i zajímavý vzor. Oblé tvary si získaly své místo i při významném letním doplňku – brýlích. Kulaté brýle xSofia ve třech barevných provedeních budou vaším ideálním doplňkem ať půjdete kamkoli.

Třásně

Doufáme, že jste fanynkou třásní, protože letos budou neodmyslitelnou součástí letních outfitů. Třásně na sukni, kalhotách, kabelce či plážovém ručníku. Sáhněte po třásňových šálách CAPOVERDE nebo CIUFFO od Luise Spagnoli a oživte svůj outfit tímto milým detailem. Třásňová šála je ideální volbou pro chladné letní večery. Pokud toužíte po "střapaté" kabelce, určitě nepřehlédněte model Tosca Blu Tb Logo Wendy.

Minimalismus a zlato

Minimalistické zlaté doplňky se drží na scéně již delší dobu. Letos tomu nebude jinak. Ať už sáhnete po jemném zlatém náramku, náhrdelníku či náušnicích, určitě tím nic nezkazíte. Novinkou mezi zlatými doplňky jsou letos šperkové pásky, které podtrhují eleganci. Opasek Donina či Denise jemně podtrhne a vyzvedne váš celkový look. Dáte jim šanci?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze