Kategorie
 
 
 
 
 

Elegance Dolce Vita: 5 věcí, na které byste se měli zaměřit při výběru plesového vzhledu

V italském světě módy má pojem „Dolce Vita“ výjimečný význam. Odkazuje na sladký život plný radosti, elegance a nesporného stylu. V duchu tohoto slovního spojení, které je zachyceno nejen v italském životním stylu, iv módních kouscích, vám představíme 5 věcí, na které byste měli zaměřit při výběru vašich dokonalých šatů.

1. Jednoduché linie a příjemné materiály

Ne nadarmo se říká, že v jednoduchosti je krása. Italští návrháři při tvorbě společenských šatů skoro vždy sahají po jemných liniích a příjemných materiálech, které objímají postavu a zdůrazňují ženskost. Krásně propracované spodničky, vyšívané detaily a jemné látky jako krajka, hedvábí a organza, jsou charakteristickými prvky, které dodávají šatům výjimečnou eleganci. Vkusné černé šaty od Luisy Spagnoli v sobě snoubí eleganci i ženskost. Stejně decentní jsou také midi šaty z dílny Twinset.

2. Jemné barvy a pastelové odstíny

Barvy hrají klíčovou roli v italském stylu. Pastelové odstíny, jako slonovinová bílá, jemná růžová, nebesky modrá a klasická černá, vytváří příjemný dojem sofistikovanosti a lehkosti. Tyto barvy dodávají společenským šatům jemný a romantický nádech.

3. Volány a výšivky

Volány přidávají do šatů šarm a hru pohybu, což je v souladu s atmosférou „Dolce Vita“. Při výběru šatů s volány si všímejte jejich umístění – mohou zdobit okraj rukávů, spodní část šatů nebo dokonce celou sukni. Zdůrazňují romantický a ženský styl, který podtrhne jemnost vašeho vzhledu. Detailní výšivky jsou v souladu s bohatým italským dědictvím. Šaty s jemnými výšivkami, které zdobí okrajové linie mohou vytvořit dojem luxusu. Při výběru šatů s výšivkou dbejte na to, aby byly precizní a vkusné, a aby vytvářely sofistikovaný dojem.

 

 

 

 

4. Výstřih: ano nebo ne?

Velice populární a elegantní je V-výstřih, který dodává šatům moderní a ženský nádech. Společenské šaty mají různé variace tohoto střihu, ať už jde o hluboký výstřih na zádech nebo jemné otevření látky na dekoltu. My říkáme výstřihu určitě ano.

5. Výrazné doplňky

Důležitým prvkem italského dolce vita stylu jsou zejména doplňky. Ke slavnostním šatům patří nádherné náušnice, elegantní náhrdelníky a jemné rukavice. Neodmyslitelnou součástí každého ženského oufitu je také kabelka. Propracovaná xy od coccinelle netypického vzhledu je skvělým doplňkem večerního outfitu. Jednoduché a čisté linie šatů ve spojení s výraznými detaily jsou aktuálně velmi populární.

Jednoduché linie, příjemné materiály, jemné barvy a výrazné detaily vytvářejí jedinečný styl, který slaví ženskost a italskou nespornou eleganci Dolce Vita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze