Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Elegantní kabáty Luisa Spagnoli na každou příležitost

Datum: 30.12.2020 Čtení na: 3 min.

Kabát je základním kouskem, který by vám v šatníku neměl chybět. Vypadá elegantně, je příjemný na nošení a dokáže skvěle zahřát.
Vhodný je nejen k formálnímu, ale i ke sportovnímu outfitu. Pokud jste se na toto zimní období ještě nestihli připravit a hledáte zajímavé kousky, jste na správném místě.

damsky kabat Spagnoli

Kabát na každou příležitost

Pokud si nechcete kupovat několik dámských kabátů, doporučujeme zainvestovat do jednoho, který budete nosit několik sezón. Vhodné je sáhnout po černé nebo hnědé.
Zářivé barvy však tabu rozhodně nejsou. Právě naopak. Vědí skvěle celý zimní outfit rozzářit. Třeba však počítat s tím, že se kombinují trochu obtížnější.

Kabáty Luisa Spagnoli najdete v desítkách barevných provedení. Od černé či bílé klasiky, po modré, oranžové nebo červené provedení. Mnohé kabáty mají také vzory.
Ty působí luxusně a dokáží zaujmout.

Zaujmout však můžete nejen barvou, ale i samotným střihem nebo způsobem zapínání. Většina kabátů využívá klasické knoflíky v jednom nebo dvou řadách.
V nabídce značky Louisa Spagnoli však najdete i kabáty podobné pláštěm nebo modely se skrytým zapínání. Zip či knoflíky tak nenarušují stylový vzhled.

Žlutá a šedá

Společnost Pantone, která každý rok vyhlašuje barvu roku, vybrala na rok 2021 rovnou dva odstíny. V nich se najdou jak milovníci svěžích barev, tak i klasici.
První je tzv. "Ultimate Gray", klasická šedá barva, která se hodí snad ke všemu. Dámské elegantní kabáty v tomto zbarvení patří mezi velmi oblíbené.

Druhou barvou je žlutá s názvem "Illuminating". Výrazný odstín žluté barvy je vhodný pro lidi, kteří se nebojí experimentovat. Zima je tmavým a pochmurným obdobím. Žlutá barva umí celou tuto atmosféru příjemně rozbít.

Výhodou barev roku je zejména to, že spolu skvěle ladí. K šedému kabátu slaďte například žlutou kabelku či boty.

Dlouhý i krátký

Délka kabátu je klíčová. Dobře vypadají nejen dlouhé, ale i krátké typy. Výběr je tak čistě na vás.
Při nakupování kabátu myslete zejména na svou výšku. Vysoké ženy mohou sáhnout i po delším type.
Níže by měly příliš dlouhým modelem vyhýbat. Dokáží ubrat z centimetrů.

Dlouhé dámské zimní kabáty jsou zpravidla elegantnější. Hodí se k nim kozačky na podpatku. Vhodné jsou zejména do práce nebo na společenské události. Obléknout si pod ně můžete i šaty.
Kratší typy si klidně oblečte ik riflím nebo jiným kalhotám.

Nezapomeňte na doplňky

Nevýhodou zimy je zejména to, že doplňky jako náramky či náhrdelníky není vidět. Proto je třeba sáhnout po jiných kouscích. Mnohé kabáty Luisa Spagnoli mají opasek.
Ten dává celé postavě určitý tvar.
Dokonce, i větší kabát vypadá díky němu FOREM.

Oblíbenými doplňky jsou i zajímavé knoflíky v kovovém vedno. Na tmavé látce vypadá velmi dobře stříbrná či zlatá.

damsky kabat s doplňkem

Připravte se na jaře

Zima bývá dlouhá, ale často projde tak rychle, že si to člověk ani neuvědomí. Připravte se na jaře v předstihu a vyberte si přechodný dámský kabát už teď.
Lehké kabátky jsou skvělou alternativou k přechodným bundám. Dají se nosit dlouhé měsíce. Dokonce, využijete jejich i během chladných letních večerů.

Pokud byste nechtěli kabát, sáhnout můžete i po zajímavých vestách. Pod ně si však během chladnějších dnů musíte vzít hrubší svetr nebo mikinu.

Shrnutí

Dámské kabáty Luisa Spagnoli jsou elegantní a kvalitní. Vydrží několik sezón. Jejich výhodou je zejména nadčasovost, díky které v nich budete vypadat dobře i o dva či tři roky.
Sáhněte po univerzálním modelu v šedé nebo Experimentujte se žlutou. Fantazii se meze nekladou. Rozhodně ne v módě.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze