Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Ideální čas na probrání šatníku. Poradíme vám, které kousky si nechat

V minulém blogovém článku jsme vám řekli o základních kouscích, které by měla mít každá nákupní maniačka v šatníku a ze kterých se dají vykouzlit nezaměnitelné a elegantní outfity. V dnešním článku bychom vám chtěli říct o minimalismu v šatníku a k tomu se váže i jeho probrání.

Dámy, dejme si ruku na srdce a řekněme si, že kolik kousků v našich šatnících nemá využití. Buď jsme si je koupili za velmi výhodnou cenu nebo ve větším čísle, protože se nám velmi líbil, avšak když jsme si ho dali na sebe, tak nám rozhodně nepasoval. Určitě každá z nás má nějaký takový kousek. No a kdy je nejlepší čas vyřadit oblečení nebo boty, které nenosíme a posunout je dál, než teď?

Při třídění šatníku nám vždy v hlavách zní věta: "Nicméně, toto budu ještě potřebovat. Tuto sukni si ještě určitě někdy obléknu. "Ale pravda je úplně jiná. I přesto, že si daný kousek vyargumentujeme jeho potřebou v budoucnosti, tak si ho nikdy neoblékne. Proto jsme vám připravili krátký článek o tom, které kousky byste si v šatníku měli nechat a ostatní můžete klidně posunout dále.

Nestrarnúca klasika - dámské šaty

Prvním z nich jsou dámské šaty , které když jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, vám vydrží velmi dlouho. Tak je můžete nosit na různé příležitosti a neustále budou vypadat elegantně, svěže a moderně. Proto doporučujeme si vybírat nadčasové kousky ve dvou barvách - v zemních, které působí elegantně a nadčasově a jsou ideální na chladnější měsíce a potom odvážnější barvy jako například jemně růžová, modrá či zelená, které rozhodně vynosíte během teplejších měsíců. Takové šaty můžete kombinovat s různými doplňky - od klobouků, pestrobarevných šátků nebo elegantních doplňků. Tak váš outfit vynikne a bude působit velmi sofistikovaně.

Pro dámy, které preferují pánský styl

Dalším důležitým kouskem jsou dámské kalhoty , které můžete nosit v každém ročním období a pro každou příležitost. Kalhoty jsou univerzálním kouskem, přičemž je můžete během léta kombinovat s různými topy.

Při formálnějších příležitostech můžete ke kalhotám zkombinovat dámskou halenku. Zda jste romantická duše nebo máte spíše vyhrazený business styl, dámskou halenkou ke kalhotám nic nezkazíte. Nebojte se halenku zapravit do kalhot. Tímto malým detailem můžete ozvláštnit váš outfit a váš opasek vynikne dokonale.

Sukně na milión způsobů

Nestárnoucí kousek oblečení je i dámská sukně. Měl by být jedním ze základních věcí v šatníku. Na chladné dny doporučujeme volit teplejší materiály jako vlna nebo kašmír a během teplých dní je ideální bavlna, úplet nebo mohér. Tyto materiály jsou pevné, ale elastické a prodyšné, přičemž si můžete být jisté, že vám v sukni vyrobené z těchto materiálů nebude teplo. Dámské sukně se velmi dobře kombinují - ať už v elegantních outfitech nebo ležérních, vždy v pozornosti může být jedna a stejná sukně.

Pokud preferujete elegantní outfity, k sukni si můžete zvolit klasickou dámskou halenku nebo s lodičkovým výstřihem, ve které vám velmi pěkně vyniknou ramena a šíje. Při ležérních outfitech si můžete zvolit téměř jakýkoliv vrch - ať už to bude tričko, top či květinová halenka, stále máte nespočet možností.

Bonus na závěr - dámské vestičky

Přinášíme vám i malý bonus na závěr. Dámské vesty jdou v letošní sezóně do popředí. Tyto jedinečné kousky mají skvělé využití během chladnějších měsíců. Momentálně je na trhu několik druhů, střihů a materiálů, ze kterých si můžete vybírat.

Nadále i letos budou převládat prodloužené vesty, ve kterých se budete cítit velmi příjemně. No z hlavních měst módy můžeme vidět, že se trendy vracejí opět do módy. Vesty, které kdysi nosili naši prastaří otcové jsou must-have kouskem této sezóny. Můžete ji zkombinovat s bílou halenkou, džínami a vysokými kozačkami na podpatku. S takovým stylingem budete jako vystřižená z fashion magazínu.

Některé dny během jara bývají i větrné a zataženo, proto si myslíme, že právě takové dny jsou ideální na probrání šatníku. Při výběru oblečení, které ve vašem šatníku zůstane, se můžete inspirovat našim blogem. Ale pamatujte, to tričko, které jste už tři roky ze skříně nevytáhli, tak ho určitě nevytáhnete také další tři roky. Tak proč ho neposunout někam dál?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze