Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Jak nosit tento podzim rolák? Ukážeme vám několik způsobů jak jej kombinovat

Dámský rolák má pouze dva tábory žen – ty, které ho zbožňují a ty, které o takovém kousku oblečení ani nechtějí slyšet. Ovšem dámský rolák je skvělý, univerzální kousek, který by podle nás měla mít každá dáma v šatníku. Proč? Pojďme to spolu zjistit.

Kvalita nade vše

Dámské roláky máme rozhodně zafixované z našeho dětství, kdy nás maminky nutily si je obléct. My jsme se snažili odporovat, avšak byli jsme donuceni nosit tento kousek, který je mix svetru a úzké šály kolem krku. Možná tehdy se pro některé dámy vytvořil odpor k tomuto kousku. Ale dámské roláky nejsou zlo z módního byznysu, ale velmi praktický kousek do chladných podzimních a zimních dnů.

Zejména jsou-li vyrobeny z vlny či kašmíru, protože tyto tkaniny mají skvělé izolační vlastnosti. Díky nim víte, že vám v nich nebude zima a s klidem si můžete vychutnávat punč na vánočních trzích. Navíc dámské roláky vyrobené z vlny nebo kašmíru vydrží moc dlouho a nikdy nevyjdou z módy. Proto máte jistotu, že pokud vlastníte pár takových kousků, tak jistě ještě vaše dcera je bude dědit, protože tyto kvalitní kousky určitě stojí za to!

Kombinacím se meze nekladou

Kombinovat dámský rolák je velice jednoduché. Tento základní kousek si umíte obléct k čemukoli – ke kalhotám, kdy si vytvoříte dokonalý byznys look. Se sukní a kozačkami na vyšším podpatku budete působit romanticky a nevinně. Pod vlněný nebo kašmírový rolák doporučujeme obléknout tílko nebo nátělník. Je to z toho důvodu, abyste neměli tento kousek přímo na těle, což může způsobit právě opak dané tkaniny, bude vám zima.

Díky spodní vrstvě však máte záruku, že zima vám rozhodně nebude. Ovšem pod dámské bavlněné roláky si tílko oblékat nemusíte, ale nezapomeňte jej doplnit zajímavou vestou, které jsou tuto sezónu mimořádné trendy.

Ve vrstvení je dámský rolák skvělý. Hodí se na něj kabáty. Pokud zkombinujete rolák s kabátem, zajímavou čepicí nebo baretkou, vytvořili jste dokonalý elegantní look. Jako třešničku na dortu doporučujeme kabelku v tónu s nějakým kouskem vašeho oblečení nebo naopak nějaký kontrastní kousek.

S kombinací se zlatými prvky dokážete vyšperkovat váš outfit do dokonalosti. Pokud preferujete ležérnější styl nebo dokonce rebelský, doporučujeme kombinovat rolák s koženou bundou buď klasické černé barvy, ale rozhodně se nebojte sáhnout i po jiných jako například hnědá nebo pastelově modrá.

Nezapomínejte na doplňky

Rolák se považuje za jeden ze základních modelů podzimního a zimního šatníku. Proto při jeho kombinování byste měli myslet také na doplňky, aby váš outfit nepůsobil vábně a bez myšlenky. Jednou z možností je zvolit zajímavé šperky. Buď sáhnete po větších visacích náušnicích, na kterých bude celý důraz vašeho outfitu nebo zvolíte decentní náušnice, ale pozornost zaměřte na náhrdelník. Momentálně jsou velmi trendy delší náhrdelníky. Ty díky rolákům skvěle vyniknou a vy o doplňky máte postaráno.

Pokud máte rády klasické šperky, tak brože mohou být skvělou volbou pro vás! Brože z dílny Luisa Spagoli jsou poctivě a precizně vyráběny, přičemž na výběr máte mnoho tvarů nebo i designů. Můžete si vybrat buď roztomilá zvířátka nebo jedinečné brože ve tvaru květin, které můžete zkombinovat s náušnicemi.

Dámy, pokud rolák nepatří mezi vaše oblíbené kousky v šatníku, myslíme, že teď je ten nejvhodnější čas mu dát šanci. Uvidíte, že kvalitní vlněný rolák se stane jedním z nejlepších kousků, do kterého jste za tuto zimu investovali. Proto neváhejte a inspirujte se výběrem roláků značky Luisa Spagnoli.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze