Kategorie
 
 
 
 
 

Jak se obléct na silvestrovský večírek?

Náš nejoblíbenější čas v roce je už tady! V obchodech hraje vánoční hudba, vybíráme dárky pro naše nejbližší, pomalu začínáme péct a všechno začíná mít klidnou atmosféru. Avšak vždy na konci roku bývá ještě jedna velká párty v práci, kde se všichni rozloučíme, popřejeme si krásné svátky a až potom mohou Vánoce skutečně začít. Máme na mysli vánoční večírek! V dnešním blogovém článku se podíváme na to, co si obléct na silvestrovský večírek.

Klasika nade vše

Jako první kousek, který je ideální pro vánoční večírek jsou rozhodně šaty. Výhodou šatů je, že nabízí nespočet modelů, ale také kombinací jak je můžete nosit. Jedním z nejoblíbenějších modelů jsou červené šaty s dlouhým rukávem a délkou po kolena jako například šaty Grafico z dílny Luisa Spagnoli. Tyto šaty jsou doplněny o zlaté knoflíky, což vám usnadňuje výběr doplňků. Aby vám při nošení tohoto modelu nebyla zima, doporučujeme šaty kombinovat se silonkovými punčochami a vysokými černými kozačkami.

U červené barvy ještě zůstaneme, avšak v jiné barvené kombinaci – káro. Kárované kousky tento podzim a zimní zažívají velký comeback, protože se stále častěji používají jako potisk na šatech, sukni nebo vestách. My bychom rádi dali do pozornosti zajímavé sakové šaty Gemini, ve kterých se pojí italská elegance a zajímavé červené káro, které můžete kombinovat o zlatými doplňky a černými holínkami. Výhodou tohoto kousku je, že jej můžete nosit i během jara nebo podzimu do práce či na konference.

Ovšem šaty na firemní večírek nemusí být pouze po kolena. Zkuste sáhnout po dlouhých šatech, ve kterých zahalí vše potřebné a vy se budete cítit neodolatelně. Pokud jste romantická duše, volte květované šaty s délkou po lýtka buď v bledých barvách nebo tmavé s bledými kvítky. Výhodou je, že tyto šaty můžete doplnit páskem a kozačkami na vysokém podpatku, přičemž si vyčarujete look jako z italských měst módy. Navíc tyto šaty umíte využít i přes léto, kdy zvolíte jemné sandálky a trendy kabelku vyrobenou z rafie.

Kombinace halenky a kalhot nikdy nebyla více trendy

Už odpradávna máme zafixované halenky jako pracovní outfit. Doprovázejí vás na různých poradách, meetingech, ale i každý den. Ovšem dali byste šanci halence v kombinaci se zajímavými kalhotami i na silvestrovském večírku? My ano!

Na silvestrovský večírek však nedoporučujeme volit klasické halenky, ve kterých chodíte dennodenně do práce, ale spíše odvážnější kousky. Například volnou černou halenku s odhalenými rameny, které lemuje nádherný volán, jako například model Lilu. Tento kousek je odvážný do práce, ovšem na firemní večírek, ale i procházky po městě s přítelkyní je jako stvořený!

Druhou z možností jsou halenky s potiskem jako například káro nebo kvítky s jedním zajímavým detailem a to nařaseným volánem na dekoltu jak můžete vidět na modelech Luter či Luisella. Výhodou těchto kousků je, že si je můžete obléknout na večírek, ale také do práce či na různé společenské události.

Halenky doporučujeme kombinovat buď s kalhotami nebo sukní. Preferujete-li kalhoty, tak doporučujeme velmi trendy střih letos – rozšířené, takzvané zvoncové kalhoty. Tento střih známe od našich mám, ovšem jak všechno, tak i tento model se opět dostal na výsluní. Při tmavé halence doporučujeme bledé kalhoty a naopak. Pokud však vyberete halenku s potiskem, volte kalhoty v neutrální barvě.

S doplňky zazáříte

Nic nepovýší váš outfit víc než správně vybrané doplňky! My doplňky milujeme a na vánoční večírek jsou přímo ideální. Pokud máte jednoduché tričko nebo jednobarevnou halenku, doporučujeme si vybírat výraznější doplňky jako například visící náušnice a výrazný náramek. Pokud preferujete spíše minimalistické doplňky, perlovými náušničkami Nada nic nezkazíte. Jsou minimalistické, něžné a dámské, takže je využijte při jakékoli příležitosti.

Výborným doplňkem jsou také náhrdelníky. Momentálně jsou velmi trendy delší, dvojité náhrdelníky, které jsou buď v kombinaci s perlami nebo drahými kameny. Díky těmto malým detailům je můžete kombinovat s jakýmkoli kouskem a vždy si vyčarujete elegantní a svěží outfit.

Dámy, čas silvestrovského večírku je už pomalu tady, proto věříme, že s našimi tipy rozhodně zazáříte!

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze