Kategorie
 
 
 
 
 

Jaká je letní Luisa Spagnoli v roce 2022?

Vzduch je naplněný touhou po svobodě, optimismu a špetky šibalského svádění. Na sezónu jaro/léto 2022 zve Luisa Spagnoli svou komunitu sebevědomých, podnikavých a nezávislých žen, aby se vydali na zasněnou cestu do fascinujících, teplých a pulzujících zemí naplněných dobrodružstvím. Na svou první přehlídku v oficiálním kalendáři milánského týdne módy italská designéři opět vytvoří okouzlující nádvoří ve stylu Nového Mexika v historickém paláci Palazzo Isimbardi. V kolekci se mísí středomořské návrhy s prvky pouště v jedinečné oslavě italského dědictví, které se otevírá mezinárodním inspiracím, ale také atmosféře.

Kolekce je navržena tak, aby sváděla na molu, ale i v každodenním životě skutečných žen s různými potřebami. V kolekci jsou použity luxusní látky, z nichž jsou mnohé certifikovány jako udržitelné, a upravují se speciálními technikami, aby se z nich získaly jedinečné prvky. Potisky, výšivky a žakárové motivy se střídají v kolotoči rafinované a ženské elegance, která odhaluje toho nejautentičtějšího ducha módy „Made in Italy“.

Objemy v kolekci jsou vzdušné a uvolněné, přičemž interpretují touhu žen uniknout z jakýchkoli omezení. Dámy v nové kolekci Luisa Spagnoli 2022 najdou hedvábné maxi šaty s hlubokými rozparky nebo šaty vyrobené z bavlny s potiskem Vicky, které jsou v pase staženy koženými pásky s poutavými tyrkysovými přezkami. Najdete zde kousky, ve kterých směle odhalíte ramena, ale také svůdné korzety, jejichž vzácné detaily jsou inspirovány spodním prádlem. Dále organzové šaty obohacené volány v té nejzářivější barevné paletě, od měsíčkově-žluté po jahodovo-růžovou, jakož i šantungové šaty v brilantním tyrkysovém odstínu.

Korzety jsou s krajkovým lemem, přičemž vykukují iz pánských košil s džínovými soupravami v indigové barvě, které vypadají jako vybledlé od slunce a pleteniny. Tyto kousky jsou nepřehlédnutelné prvky protagonistky šatníku Luisy Spagnoli. Pletené kousky se síťovanými efekty, třásněmi a žakárovými motivy mají hluboký výstřih nebo se z nich mohou stát minišaty zdobené grafickými vzory nebo vás zaujmou jemné trubkové šaty s jedinečnými texturami.

Denim vám dodává městský a moderní nádech. Pět kapes na kalhotách je vykrojeno do rozšířených tvarů prodlužujících siluetu, šortky vypadají nesmírně žensky a hedvábně rozšířené kalhoty přicházejí se smyslnými rozparky. Ozdobné blejzry v černém, tyrkysovém a pískovém lnu, měkké halenky z nepřehlédnutelné lněné gázy, saka s třásněmi a semišem, volné overaly s potiskem, ale i vyšívané šifonové halenky a romantické šaty s krajkovými detaily jsou základem všestranného lze kombinovat podle vašich představ a fantazií.

Doplňky, které vyzařují nadčasovou a sofistikovanou atmosféru, zvýrazňují osobnost každého vzhledu. K dennímu outfitu jsou určeny ploché sandály, ale také maxi kabelky a malé obaly na mobil s třásněmi. Vysoké sandály na podpatku s minimálními liniemi a mini kabelky přes rameno, vždy obohacené o třásně, jsou ideální zejména po západu slunce. Zlaté a tyrkysové šperky jsou všudypřítomné, přičemž nám připomínají vzpomínky na naše cesty a představují ochranné talismany.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze