Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Jaké šaty zvolit k vašemu typu postavy? Poradíme vám

My, ženy jsme odlišné, ale jedno nás spojuje - láska k módě a láska k pěkným věcem. Jenže často zápasíme s tím, jaké šaty se nám hodí k našemu typu postavy. Někdy je to boj a někdy nám šaty padnou jako ulité. V dnešním blogem článku si představíme, jaké šaty jsou pro vás ideální, abyste v nich cítili neodolatelně.

Základ je znát sama sebe

Nejdůležitější při oblékání a kombinování jednotlivých kousků je znát sebe samu, své proporce a zejména přednosti, které chcete oblečením zvýraznit. Některé dámy chtějí upřít pohled na své křivky, některé je chtějí naopak zakrýt. Móda je k nám milosrdná a dámské šaty z dílny Luisa Spagnoli nabízejí vynikající možnosti pro všechny typy dámských postav.

Zejména v létě, kdy teploty dosahují přímo až subtropické čísla, je důležité si správně zvolit dámské letní šaty. I díky nim si víte některé partie jako bříško či nohy zahalit nebo dokonce udělat střihem šatů svoji postavu ženštější.

Proto prvním krokem při výběru šatů je důležité si určit, co chcete ukázat a co zakrýt. Takto se vám budou jednodušší hledat šaty a tím pádem nemusíte strávit hodiny nakupováním na internetu nebo převlékáním se ve zkušebních kabinkách.

Jaký máte typ postavy?

  • Postava ve tvaru hrušky - Tento typ postavy se vyznačuje širšími boky, které jsou větší než ramena a pás je velmi úzký. Pokud máte postavu tohoto typu, tak nejdominantnější části vašeho těla jsou boky, hýždě a sténá. Proto by měly vaše šaty zdůrazňovat a vyzdvihovat štíhlý dřík a vrchní část těla. Tak se celá pozornost bude otevírat na tyto partie a spodní část vašeho těla bude opticky zúžená. Pro takový typ postavy doporučujeme šaty v áčkovém střihu s lodičkovým výstřihem. Ideální jsou například šaty Luisa Spagnoli Parigino.
  • Postava ve tvaru obdélníku - Charakteristické rysy pro tento typ postavy jsou stejně široká ramena, ale i boky. Tato postava působí rovným dojmem, protože mezi boky a pásem není velký rozdíl. Proto by dámy s tímto typem postavy měli sáhnout po takových šatech, které odvedou pozornost buď na vrchní nebo spodní část těla. Ideální jsou splývavé šaty se zajímavým výstřihem nebo aplikacemi na prsou. Skvělých příkladem mohou být dámské šaty na léto Partenope nebo Penny.
  • Postava přesýpacích hodin - Tato postava je charakterizována jako ženská a souměrná. Dámy s touto postavou mají stejně široká ramena a boky, výrazně úzký pás a větší prsa. Při tomto typu postavy doporučujeme nosit šaty z upnutých materiálů, aby vynikl váš pás. Nicméně, postavám přesýpacích hodin se hodí téměř všechny druhy šatů. Letní dámské šaty z dílny Luisa Spagnoli Carmel , budou pro vás nejideálnější volbou.
  • Postava ve tvaru obráceného trojúhelníku - Tento typ postavy se zvykne nazývat také jako atletická postava. Charakteristické jsou pro ni ramena širší než boky a nevýrazný pás, avšak se štíhlými nohami! Při výběru šatů s touto postavou je důležité, aby zužovaly horní část těla kolem ramen, ale aby zároveň rozšířily oblast boků. No nebojte se ukázat své nohy! Letní šaty dámské Pat z dílny Luisa Spagnoli mohou být pro vás tou skvělou volbou.

Italská móda pro všechny dámy

Letní kolekce 2021 z dílny Luisa Spagnoli je přesně taková jako my, ženská, jedinečná a pro všechny ženy. Výhodou této značky je, že si z ní vybere každá dáma s jakoukoliv postavou. Navíc se v těchto kouscích cítí jedinečně, smyslně, ale zejména trendy.

Proto neváhejte a dopřejte si radost, momentálně se slevami až do výše - 40% na oblečení Luisa Spagnoli v butiku na Železné 16 v Praze a nebo tady, na našem eshopu lamio.cz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze