Kategorie
 
 
 
 
 

Jednoduchý outfit oživíte těmito doplňky

Léto je už za rokem a ke klasickým letním outfitům neodmyslitelně patří také doplňky. My na ně nedáme dopustit as těmito malými „šperky“ dokážeme pozvednout celý outfit. Proto v dnešním blogovém článku jsme se prozradit vám, kterými doplňky rozhodně oživíte váš letní outfit.

Chraňte si zrak stylovými slunečními brýlemi

Když se řeknou letní doplňky, co vás napadne jako první? Nám jednoznačně stylové sluneční brýle. Tento doplněk jednak poskytuje ochranu před nechtěným UV zářením, ale zároveň jimi můžete nechat říkat váš outfit.

Při výběru je důležité mít na mysli váš typ obličeje, jelikož ne všechny sluneční brýle se hodí všem typům obličeje. Dámy s kulatým obličejem by měly sáhnout po výrazných rámech. Momentálně jsou velmi oblíbené kočičí rámy, přičemž tento typ koriguje oblé kontury obličeje. Zároveň si jimi opticky zúžíte váš obličej. Hranatá tvář si ptá sluneční brýle s užším rámem a mírným zaoblením, přičemž zjemní vaše ostré rysy. Pokud se nebojíte upustit uzdu vaší fantazie, doporučujeme nadrozměrné over-sized rámy, které odpoutají pozornost od hranatých rysů obličeje. Nakonec dámy s oválným typem obličeje mají velkou výhodu! Této tváři se hodí téměř všechny typy rámů, přičemž rám brýlí by měl být široký jako nejširší část obličeje.

Naše oblíbené pokrývky hlavy

K letu kromě slunečních brýlí patří i různé pokrývky hlavy. Zatímco přes chladnější měsíce volíme spíše barety nebo čepice, přes léto upřednostňujeme slaměné klobouky nebo šátky. Výhodou těchto kousků je, že vaše hlava, ale také tvář bude chráněna před  slunečními paprsky. Kromě toho tyto modely působí velmi elegantně – zvláště klobouky, ale můžete si díky nim vyčarovat trendy outfit léta.

Jedním z trendů hlavních míst módy jsou šátky. Tento malý kousek látky neodmyslitelně patří mezi hlavní letní doplňky. Dámský šátek si můžete zavázat kolem hlavy, přičemž vám bude pokrývat celou plochu. Druhou možností je, že si ze šátku vytvoříte čelenku, aby vám vlasy nepadaly do tváře. Dalším velmi praktickým využitím šátku je, že si jím můžete dotvořit culík, takzvaný pony tail nebo při dávce šikovnosti si můžete šátek zaplést i do vašich vlasů. Takto máte s šátkem dokonalý letní účes vytvořený za pár vteřin! Kromě toho je šátek velmi stylový doplněk i na dámské kabelce.

Nesmíme zapomínat na klasické doplňky

Když se řeknou klasické letní doplňky, co vás jako první napadne? Nám rozhodně kabelka a šperky! Momentálně během léta jsou velmi oblíbené a trendy kožené kabelky, které vám vydrží velmi dlouho. Při výběru letní kabelky byste měli dát přednost světlejším barvám jako je například růžová, jemná modrá nebo zářivá žlutá. Modely v těchto barvách se vám budou snadněji kombinovat s letními outfity, ve kterých převládá zejména bílá nebo jiné pestré odstíny.

Během léta jsme si velmi zamilovali i kožené kabelky v kombinaci s rafií. Takové modely působí velmi vzdušně a přírodní materiály kabelce dodávají jistou dávku ležérnosti. Proto pokud jste ještě nedali přednost takové kabelce, léto 2022 je ten nejlepší čas na zakoupení takového modelu.

K letu patří neodmyslitelně i šperky. Výrazné náušnice, víceřadé náhrdelníky a velké náramky jsou přesně to, co si opálená pokožka vyžaduje. Je pouze na vás, jestli přes léto dáte přednost stříbru nebo zlatu, obojí drahé kovy na vaší opálené pokožce budou působit velmi luxusně. Doplňky z dílny Luisa Spagnoli ve své letní kolekci přesně odrážejí všechny atributy letních kousků – jsou svěží, zářivé a zamilujete si je na první pohled. Proto vás zveme do našeho eshopu v sekci doplňky, kde si rozhodně vyberete!

Text: Ivana Jánošková

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze