Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Kolekce Luisa Spagnoli jaro / léto 2021 vás zve na různé párty

Na nadcházející jaro léto sezónu nás Luisa Spagnoli vítá na exkluzivní zahradní párty, na kterou jsme všechny pozvané. Dresscode této párty vyžaduje moderní elegantní styl, energický a všestranný, který vychází ze sofistikované kolekce vzorů a siluet. Ženy Luisy Spagnoli mají velmi nabitý program a mají na plánu množství exkluzivních událostí na čerstvém vzduchu v jejím diáři pro letošní jaro a léto.

Jejich kalendář začíná zahradní párty v parku jedné z milánských historických vil, v níž se setkávají ženy s bezchybným vkusem, dokonalé ve střídání kvalitních materiálů, které jim vykouzlí neodolatelnou siluetu s jednoduchými liniemi.

Příroda je v centru pozornosti

Šaty a "pyžamové" kostýmy kvetou květinovým potiskem a vzory, které jsou ideální pro nezapomenutelný čajový večírek. Motivy přírody sahají až do oblasti Kašmíru se svým Paisleyovým vzorem - motivem inspirovaným přírodou ve tvaru kapky pocházejícím ze starověké Persie.

Obzvláště ohromující jsou dlouhé šaty kolem ramen v jemném šifonu, které jsou dostupné ve všech odstínech fuchsiové a tyrkysové.

Městské safari i ve vašem městě

Divoká příroda inspiruje i oblečení pro městské safari, kde dámy mohou najít safari bundičky v metropolitním stylu, ovšem v novém módním stylu jako sako v kombinaci se šortkami, ale i dlouhé šifónové šaty a overaly s potiskem vzoru žirafy. Ženy Luisy Spagnoli obohacují svůj šatník i díky dalekým cestám a tudíž si k nim přizpůsobují i své parfémy, barvy a čerpají z nich inspirace pro jejich každodenní život.

Pro párty ve stylu královského Ascotu by měl dresscode obsahovat potisk teček v nadčasové černé a bílé barvě, vyobrazené přes mikro a makro kombinace kruhů, krátkých a dlouhých střihů či měkkých a strukturovaných materiálů. Pro denní nošení jsou ideální kombinace kalhot s jiným kouskem, jako například propracovaný kalhotový kostým z originálního modelu z 80. let s dvojitým výstřihem a sakem s balonovým rukávem, které se nosí přes široké palazzové kalhoty.

Romantické detaily a sofistikované dlouhé šaty kralují letu 2021

Na párty u bazénu nebo na plachetnici přecházíme k námořnickému stylu, avšak v obnovené verzi díky reinterpretácii klasických marinière pruhů. Jemně vzorovaný úplet měkce pohladí vaši siluetu, v dlouhých šatech s výstřihem do V budete bohyní, jakož i v tunikách s hlubokými bočními rozparky či v různých minišatech se zajímavým žebrováním.

Klíčovým kouskem v šatníku Luisy Spagnoli jsou bavlněné košile s krajkovými detaily a profily, doplněné o zajímavé límce s jemnými a roztomilými volánky.

Na večerní párty se do centra pozornosti dostává ženskost s dlouhými šaty se silným lemováním v jedinečném hedvábném taftu. Svůdné jsou zejména červené večerní šaty s výstřihem do V s širokou splývavou sukní.

Doplňky na párty nesmí chybět

Všechny outfity doplňují ikonické doplňky jako je maxi kabelka Nicoletta s jejím nezaměnitelným lichoběžníkovým tvarem s otočným zámkem a malým visacím zámkem v kolekci jaro / léto 2021. Nicoletta je v dvoubarevném provedení s vynikající kombinací denimu a hnědé kůže nebo v plátně ecru a černé nebo hnědé kůži. Tyto barvy jsou dostupné i při kabelce Voyage, ideální na dlouhé víkendové cesty.

Kultovní kabelka Luisa je také zpět - vyhotovena ve třech velikostech, s klasickou sponou s logem LS a pozlaceným poutkem - řetízkem. Tato sezóna nabízí i několik novinek ve větší velikosti - MaxiLuisa dostupná v červené barvě. Menší BabyLuisa se k verzím z minulých sezón přidává ve vyhotovení v rafi s kontrastními koženými profily.

Na páscích jsou dominantní tkané rafiové pásy v letní žluté nebo jemné barvě ecru, které jsou charakteristické pro tuto sezónu. Sluneční brýle se vyznačují obrovskými a hrubými rámy s hranatými nebo kočičím tvarem, ale vždy s kouřovými sklíčky pro pohled moderních a chick dám.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze