Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Luisa Spagnoli podzimní a zimní kolekce 21/22

Kolekce pro podzim a zimu 2021 je hymnou svobody, která je vyjádřena velkými a vzdušnými prvky, přičemž dokonale vypadá na dámských siluetách. "V oslavě návratu do života, kde se prolínají městské tóny s ženskými a sexy akcenty, je hodně černé a bílé, ale i chuť na jiné barvy, které milujeme," říká Nicoletta Spagnoli.

Objevte dlouhé kabáty s vojenskými prvky a oversized střihy, měkké a příjemné kabáty vyrobené z pravé vlny a dvoubarevného kašmíru, zajímavé hranaté ponča či extra dlouhé vesty bez rukávů v sofistikovaných hnědých odstínech. Nemůžeme zapomenout ani na britskou klasiku - trenčkoty, které jsou elegantní, ale také praktické pro všechny ženy.

K zimním měsícem patří i pletené modely, dokonale nadizajnované díky historii Luisy Spanoli. Tyto kousky se dají nosit na volný čas, do denních elegantních outfitů, ale i na společenské události. Jako například přiléhavé minišaty s nadýchanými rukávy, nezvyklé polo trička s hlubokými výstřihy, či zajímavé tuniky s bočními rozparky, které můžete nosit samostatně nebo v kombinaci se širokými palazzo kalhotami, pulovry s couture výstřihy či kardigány s prokládanými výstřihy.

V nové kolekci naleznete i klasické tvídové saka s roztřepeným lemováním v kombinaci s proužky nebo krajkou; topy, které připomínají luxusní spodní prádlo a šortky odhalující krásné dámské nohy. Zaujmou vás i kalhoty s vysokým pasem a rozšířeným střihem, ale také s vysokými pásky staženými kolem pasu, které podtrhnou ženskou siluetu.

Overaly jsou kousky, které by nesměly chybět v dámských šatnících ať už ze strečového vlněného materiálu nebo z potištěného saténu. Overaly se snadno nosí - tak abyste připravili a rychle šli objevovat krásy města. Overaly se mohou střídat s šaty z merino vlny s volánovým lemem, s dlouhými šaty s rozparky a velkými rameny či dokonce s tvídovými župany - manteau nebo večerními saky, které dámy zahřejí během romantických večeří.

Dokonce i barevná paleta této kolekce je hymnou na znovuzrození: kardinální červená, intenzivní žlutá a krémová, která se mísí se zvířecími potisky, paisley a abstraktními vzory.

K nádherným doplňkem ve FW 21/22 kolekci patří semišové kozačky se zúženou špičkou a vysokým podpatkem, ikonická Nicky kabelka a nová clutch kabelka z mimořádně měkké kůže napa se zapínáním na visací zámek a odnímatelnou maxi řetězem v podobě popruhu dostupného v červené, pudrové, černé a žlutohnědé barvě.
Objevte všechny modely z letošní kolekce Luisa Spagnoli podzim zima v Katalogu Luisa Spagnoli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze