Kategorie
 
 
 
 
 

Módní kousky, které vám zbytečně přidávají věk

Módní byznys je plný různých kousků, které při nesprávném kombinování vám mohou přidat nějaká kila nebo věk. Proto byste si měli rozumně as přehledem vybírat takové kousky, které vás omladí a rozhodně ne, že by vám přidaly věk! Proto se v dnešním článku podíváme na takové kousky, kterým byste se měli vyvarovat, aby vám zbytečně nepřidávali věk.

Dávejte si pozor na střih

Jedním z nejdůležitějších věcí, na které byste měli myslet při výběru nového kousku je rozhodně střih. Pokud vám střih nesedne, tak byste si rozhodně daný kousek neměli pořídit. Jinak riskujete, že vám nesluší a zbytečně byste vyhodili peníze.

U střihu si zejména dejte pozor na dámské šaty. Pokud vám budou úzké na dekoltu, budou vás táhnout v podpaží nebo mírně tlačit na pase, přenechejte tyto šaty jiné majitelce. Stejně tak délka šatů je důležitá. Pro dámy s užšími lýtky a vyšší postavou doporučujeme minišaty nebo šaty s délkou ke kolenům, protože tak se nemusí ukázat své nohy. Dámy, které mají lýtka širší, zvolte raději šaty midi délky nebo šaty po lýtka. Takto máte jistotu, že to, co nechcete ukázat, neukážete a naopak, můžete ukázat jiné partie vašeho těla.

Nepodceňujte kouzlo barev

Výběr barev na módních kouscích je někdy čistá magie. Určitě se vám někdy už stalo, že jste si zkoušeli váš vysněný kousek v kabince, seděl vám střihově, ale stále jste měli pocit, že tento kousek vám není souzen. Nechali jste ho v obchodě, ale stále jste přemýšleli, že co vám na něm nesedělo. Mohla to být například barva.

Pro některé barvy a typy dam platí různá pravidla. Dámy, které mají bledou pokožku a blond či světlé vlasy, by si spíše měly vybírat zářivé barvy jako sytá růžová, cyklaménová, různé odstíny modré nebo naopak tmavé barvy jako například hnědá či černá. Dámy s tmavší pokožkou a vlasy si mohou vybrat téměř z celé barevné palety, protože jim svědčí opravdu všechny barvy. Pokud chtějí do svého outfitu vnést trochu svěžích barev, rozhodně se je nemusí bát a vyniknou v nich.

Nicméně, i zde je třeba dát pozor, aby vám tyto barvy zbytečně nepřidávaly roky nebo abyste v nich nevypadali fádně. Velmi diskutabilní barvy jsou například starorůžová nebo černá. U starorůžové byste si měli dát pozor, aby celý váš outfit nebyl pouze v těchto barvách. Tak byste v takovém outfitu, i kdyby byl dobře zamýšlený, působili nevýrazně.

Tyto kousky rozhodně zařaďte do svého šatníku

V celém článku jsme se věnovali kouskům, které byste neměli nosit, aby vám zbytečně nepřidávali roky. Nicméně, je třeba si i říct, které kousky byste rozhodně do svého šatníku zařadit měli, abyste v nich působili stylově, nadčasově, sebevědomě a žensky.

Mezi takové kousky se rozhodně řadí klasické minimalistické dámské halenky, které využijete v různých outfitech, ať už elegantních nebo ležérních. Takovou halenku můžete zkombinovat s dámskými kalhotami jednoduchými nebo momentálně velmi trendy dámskými kalhotami s vysokým pasem. Díky vysokému pasu budou vaše nohy působit opticky déle a štíhlejší.

Pokud hledáte módní kousky, které jsou kvalitní a v souladu se současnými trendy, rozhodně se podíváte po naší oblíbené italské značce Luisa Spagnoli, kde najdete kousky pro každý den, ale také speciální příležitosti.

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze