Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Nepodceňujte luxusní eleganci ukrytou v trendy doplňcích

Nic lepšího neozvláštni dámský outfit jako jedinečné doplňky, které můžete kombinovat jak se vám zachce. Ať už se rozhodnete pro dámské opasky nebo hedvábný šátek, téměř všechny outfity si takové třešničky na dortu přímo ptají. Které jsou nejlepší doplňky na tento podzim a zimu, se kterými neuděláte krok vedle? Zjistíte v našem novém blogu.

Pásky už dávno nepatří jen do kalhot

Jeden doplněk nás provází už celou desetiletí. Máme na mysli kvalitní kožené opasky, které jsme ještě jako malé nosili v kalhotách, aby nám nepadaly. Postupem času, jak se i móda měnila, tak se měnilo umístění opasků na dámských modelech. Tenké, jemné opasky s minimalistickou přezkou jsou vhodné do večerních šatů, pokud máte šaty, které jsou střižené pod prsy.

Tento malý detail dokáže změnit celou vaši siluetu - opticky pozvedne váš dekolt a zúží pás - udělá přesně takovou práci, kterou chceme! Avšak dámy kypřejších tvarů by měly takovým opaskem vyhýbat a volit raději šaty s odhaleným dekoltem a splývavou sukní. Dámské opasky na šaty zažili boom již před několika lety. Nejvíce můžeme vidět tyto opasky na letních dlouhých šatech. V takovém případě jsou opasky tlustší, elastičtější a s velkou výraznou přezkou. Při takovém kombinování opasku a šatů rozhodně neuděláte krok vedle.

Pokud i chcete kombinovat opasky na šaty během podzimu a zimy, doporučujeme je umisťovat na oversized košilové šaty. Při těchto šatech nemusíte mít už jen elastický pásek, ale skvělý je také kožený, který můžete sladit s vaší kabelkou nebo botami.

Šátek na milión způsobů

Hedvábný šátek je doplněk, který by měla mít každá dáma v šatníku. Proč? Protože tento dokonalý a jedinečný kousek můžete nosit skutečně na milión způsobů a tak ozvláštnit svůj model během teplých, ale i chladných dní. Dámské šátky známe klasicky uvázané kolem krku.

Krátké šátky ve tvaru čtverce se uvazují přímo ke krku, přičemž tímto malým akcentem v podobě hedvábné šátky si vytvoříte dokonalý francouzský look. Nicméně, vyzkoušeli jste už šátek nosit na hlavě? Tento trend se uchytil zejména toto léto a během chladnějších podzimních dní pokračuje. Tak, jako kdysi nosili naše babičky šátky na vlasech, uvázané u krku, přesně tak se nosí i dnes!

Na chladnější dny avšak doporučujeme zvolit teplejší materiály šátků jako například bavlnu, vlnu nebo kašmír. Pokud i máte ve skříni hedvábný šátek a během podzimu by vám v ní byla zima, zkoušeli jste si ji uvázat kolem kabelky? Pokud máte kabelky přes rameno s malým poutkem pouze do ruky, tak si uvažte (obtočte) šátek přímo tam, kde kabelku držíte. Tento malý detail změní vzhled vaší kabelky a rozhodně ji ozvláštní.

Pokud nechcete obtočit šátek, protože se bojíte, že by se vám znehodnotila, klidně si ji uvažte pouze kolem jednoho poutka a nechte ji volně "viset". V těchto případech doporučujeme zvolit kontrastní barvu šátku ke kabelce.

Šála na krk a čepice na hlavu

Ne, ne, toto není vaše noční můra z dětství, ale skutečná vychytávka, díky které budete během zimy v teploučku a v pohodě. I když jsme jako malé neměli rady šály a v pubertě jsme si ani za svět nechtěli dát na hlavu čepici či baret, nyní jejich zbožňujeme! S těmito dvěma doplňky můžete čarovat jak chcete.

Dámské šále již nejsou pouze neforemné kusy látky, která píchá, ale šály z dílny Luisa Spagnoli jsou poctivě vybírány s důrazem na kvalitní materiály. Takto v její nabídce najdete pouze dámské šály vyrobené z vlny, kašmíru nebo Alpaca. Šály si nebojte uvázat na krk při nošení kabátu nebo bundy, zda si je pouze volně necháte rozprostřené na krku a zádech, je to jen na vás.

Kromě klasických dámských čepic jsou tuto podzimní a zimní sezónu 21/22 velice trendy i jiné pokrývky hlavy například barety nebo klobouky. I v těchto doplňcích platí, že čím kvalitnější materiál byl použit na jeho ušití, tím vám v něm bude příjemnější. Proto doporučujeme se dívat po baretech či kloboucích vyrobených z vlny, mohéru nebo alpaky. Kromě toho, že vám v nich bude příjemně teplo, tak vám vydrží velmi mnoho sezón.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze