Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Nová kolekce SS 21 z dílny Tosca Blu přináší nový život a radost z něj

Touha odejít, znovuzrodit se, vrátit se do života a opět se celou láskou obejmout, je inspirací pro novou kolekci Tosca Blu jaro / léto 2021.

Kolekce představuje ódu na Itálii a na italského ducha, přičemž je koncipována a transformována do tvarů, materiálů a barev, které nás posouvají směrem k novým neprobádaným horizontem v sezónních maxi a mikro kabelkách.

Dokonalé tvary v tradicích

Kruh, absolutní protagonista, symbolizující objetí a kruh života představuje gesto, tak charakterizuje italskou tradici, která nám v životě chybí. Je metaforou spojení a lásky a najdeme ho v plochých aplikacích v podobě cvočků nebo v jedinečných uzavírání kabelek , které se stávají skutečnými klenoty.

Dokonce i potisk s tečkami nebo s přírodní inspirací připomínají jednu z nejoblíbenějších starodávných italských tradic, kterou je malba. V jednotlivých kouscích se objevuje Segantiniho pointilizmus, ale i Mimmoho Rotelli pop-art, který je plný života a barev či fontánové moderna.

Podmanivá historie Itálie

Stejně jako památky dělají Itálie slavné po celém světě, tak jsou i geometrické tvary specifické a velmi trendy pro novou SS 21. Díky ním jsou kabelky z dílny Tosca Blu skutečnými uměleckými díly v každém outfitu.

Precizně zpracované kůže s potisky maxi saffiano nebo zdobené volány či cvočky, představují takové dokonalé kompozice, které vypadají jako kytice květů, přičemž se v nich překrývají různé druhy látek. Ty působí jako malé, hrdě tyčící se sochy.

Drahá smaltovaná galvanika a propletené ramenní popruhy představují novou dimenzi detailů na kabelce - jejich řemínky jsou obaleny měkkými a barevnými látkami a tak vytvářejí jedinečné mistrovská díla, které nosí dámy s osobností.

Barvy léta vás přenesou do teplých zemí

Linie kolekce se hrají s názvy italských přímořských míst, což představuje poctu pro Středozemní paletu barev, která je smíchána s modrou, světle modrou, azurovou a zelenou.

V kolekci se také nacházejí i světlejší a neutrálnější odstíny pudru či různé přírodní barvy, až po nejčistší bílou barvu jako list papíru, na který se dá psát nový příběh. Také v ní objevíte i intenzivnější barvy, kterými jsou zbarvené jarní pupeny kvetoucí v červené a oranžové barvě nebo nejteplejší barvy slunce a léta.

Nová, navržená kolekce Tosca Blu tak představuje nový začátek plný naděje a tvořivosti s italským srdcem. Viva l'Italia!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze