Kategorie
 
 
 
 
 

Nová Twinset kolekce inspirovaná barvami indického státu Rádžasthán

Nová kolekce Twinset Milano pro jaro/léto 2024 je inspirována kouzlem indického státu Rádžasthán - jeho zářivými barvami, pouštními dunami a voňavými trhy s kořením. Každá žena oděná v kusech z nové kolekce Twinset se vydává na kompletní smyslovou cestu, na které to, co má na sobě, přispívá k magickému příběhu: od dlouhých žerzejových šatů, které jemně obepínají tělo, až po vzhled od hlavy k patě sestávající z lehkých bund a háčkovaných šortek. Zlatý lurex je hlavní „hvězdou“ přehlídky v podobě slip šatů v kombinaci s exotickými maxi svetry.

Potisky připomínají krásu indické krajiny: od květinových vzorů vyšívaných na lněném plátně až po zvířecí vzory, které jsou odvážným zpestřením a vytvářejí synergii mezi módou a přírodou. Bohémskou duši kolekce potvrzuje i použití ikonických třásní a pírek, které obohacují každý oděv o nádech lehkosti a jemnosti. Hlavní roli opět hraje celotělový úplet, který je již skutečným poznávacím znakem značky, a to zejména v případě pruhovaného motivu inspirovaného námořníky, v modrých a bílých odstínech jako odkaz na svět plavby.

Doplňky jsou zaměřeny na barevnost, přičemž pastelové odstíny charakterizují miniaturní kožené kabelky, které jsou v této sezóně must-have, a prostorné „tote bags“ pro každodenní nošení. V kolekci obuvi se pozornost zaměřuje zejména na lodičky a lodičky s otevřenou patou, které se spojují se sofistikovaným každodenním vzhledem, aby dodaly a podtrhly ženskost nositelky. V široké škále možností jsou k dispozici nadčasové tenisky zdobené výraznými prvky, jako jsou vyvýšené podrážky, gravírovaná loga a výšivky.

V této kolekcí Twinset s hrdostí oznamuje debut udržitelného projektu vyvinutého spolu se značkou Giglio Tigrato od Carlotty Orlando. Tato kapsulová kolekce, založená na hodnotách udržitelnosti a opětovného použití látky, sestává ze série triček z recyklované bavlny s potiskem vyrobeným výhradně z veganských barev. Cílem spolupráce je spojit síly a vytvořit vysoce kvalitní oblečení, které respektuje životní prostředí a podporuje uvědomělou módu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze