Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

O trendech na podzim 2021 víme už teď. Toto jsou kousky, které na vás vyniknou

Horké letní dny už pomalu dávají přednost chladnějšímu podzimnímu počasí. S tímto obdobím přichází i přestavba našich šatníků. Krátké letní věci vyměňujeme za teplejší úplety nebo sukně, ve kterých během podzimu a zimy rozhodně zazáříte. V dnešním blogem článku se podíváme na nejnovější trendy na podzim - zimu 21/22.

Vsaďte na kvalitní materiály

Chladné dny si přímo ptají takové materiály, ve kterých vám nebude zima a zejména vás zahřejí. Už dávno neplatí, že tyto mě teriály nemají žádný tvar a dámy v nich působí jako v pytli. Právě naopak! Momentálně jsou trendy různé úplety, které dokonale obepnou dámskou postavu.

Z hlavních měst módy a kreativních ředitelů módních domů přicházejí různé modely vyrobené z kvalitních materiálů jako například vlna, kašmír či hedvábí. Kousky vyrobené z těchto tkanin jsou kvalitní, dlouhotrvající a dokonale padnoucí a pokud je třeba, zakryjí nedokonalosti.

Italská značka Luisa Spagnoli vsadila v kolekci pro tento podzim a zimu 21/22 na kvalitní materiály jako je vlna, kterou dámy mohou najít na sukních, svetrech nebo na úpletech. Výhodou je, že pokud má dáma na sobě oblečenou Úpletovou sukni vyrobenou z pravé vlny, nepotřebuje již hrubé punčošky, protože vlna skvěle drží teplo. Dámy, které mají oblečené úpletové sukně z vlny se mohou tedy vyhnout nepříjemným pocitům během dne, ale naopak se budou cítit komfortně a mohou zazářit.

Nebojte se asymetrických střihů

Dnešní móda nás nabádá, abychom nechali upustit naši fantazii a nebáli se experimentovat. Tak tomu je i v tuto podzim a zimu 21/22, která se nese ve znamení experimentování, ať už se to týká v střizích nebo ve vzorech. Dokonce sami designéři nás ve svých kolekcích povzbuzují, abychom nechali upustit naši fantazii a nebáli se obléci kousky, které lze na první pohled působí extravagantně, ale dámy v nich rozhodně jsou sebevědomé a smyslné.

Ideálním příkladem jsou šaty s dlouhým rukávem. Tento na první pohled základní kousek však může působit extravagantně a zajímavě. Aby tak základní kousky působily, je podstatné se s nimi vyhrát. Je pouze na nositelce, zda tyto základní šaty vybere v kožené verzi. Dáma oblečená kožené šaty bude působit smyslně. Pokud je takový model "příliš", klidně sáhněte po úpletových šatech. Ty když doplníte zajímavými doplňky v podobě pásku a baretu, tak se ihned změní na nový model.

Když jsme mluvili o experimentování, zkuste sáhnout během chladnějších dní na podzim a zimu po crop-topech nebo braletkách. Samozřejmě, tyto modely na chladnější počasí již nejsou vyrobeny z lehkých materiálů, jaké se nosily během léta, ale jsou s příměsí vlny a kašmíru. Kampaň na novou kolekci Luisa Spagnoli dámám ukazuje jak se nebát nosit takové kousky i během chladnějších dnů. Zajímavostí je, že tyto kousky mohou být kombinovány nejen v ležérních, ale i elegantních outfitech.

Objevte neobvyklé vzory

Které byly nejvíce trendy vzory před deseti lety podle vás? Za nás je to rozhodně červené káro! Pokud se ještě najde v dámských šatnících kousek s takovým vzorem, tak je třeba ho rozhodně opět vytáhnout. Zmíněné kárované vzory budou tento podzim a zimu budou dominovat. Najít je můžeme na doplňcích, ale i na sakách či kalhotách . Kromě kára dámy vyniknou i v barevné kombinaci zlaté a černé na kalhotách nebo sakách.

Pokud se necítíte na takové vzory, nezoufejte. Luisa Spagnoli se ve své nové kolekci inspirovala i znovuzrozením, přesněji rozkvetlými loukami, které můžete objevit na šatech či romantických halenek.

Nicméně, pokud sáhnete po modelech bez vzorech, rozhodně neuděláte krok vedle. Žádanými barvami během této podzimu a zimy jsou zejména bílá, starorůžová, fialová, modrá, hnědá, ale i nestárnoucí a elegantní černá.

Během chladných dní je důležité dbát na komfort a zejména teplo. Proto jako obuv doporučujeme na holínky na podpatcích, ať už kotníkové nebo vysoké. Nebojte si obout dlouhé kozačky k podzimním šatům s dlouhým rukávem. Tento trend přichází z hlavních měst módy jako je Itálie a Španělsko. Pokud se k takovému outfitu zkombinujete koženou nebo riflové bundy, rozhodne se stanete nepřehlédnutelnou módní ikonou!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text: Ivana Janošková

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze