Kategorie
 
 
 
 
 

Oživte svůj look páskem. Jak pomocí pásku vykouzlíte vždy jiný outfit?

Doplňky neodmyslitelně patří ke každému outfitu. Ať už jsou to šperky jako například náušnice nebo náhrdelníky či velmi oblíbené klobouky, na doplňky byste rozhodně neměli zapomínat. Co však takové pásky? Používáte tento doplněk pouze do kalhot nebo se dokážete s páskem vyhrát tak, že si vytvoříte různé outfity? Pokud hledáte inspiraci na zajímavé kombinace s pásky, jste na správném místě!

Praktická a jedinečná součást našeho outfitu

Jak jsme již výše zmiňovali, mnoho dam považuje pásek za nezbytný doplněk do kalhot nebo sukně. Avšak nechte vaší fantazii volné ruce a hrajte si! Dámský kožený opasek vám dokáže vytvořit zajímavý outfit a samozřejmě jej ozvláštnit.

Při výběru opasku nesmíme zapomínat na jistá pravidla, kterými bychom se měli řídit, aby náš outfit působil dokonale. Jedním z nich je typ opasku. Všechny dobře víme, že ne všechny pásky se hodí pro všechny příležitosti. Proto vždy se snažte si vybírat pásek podle příležitosti, kde pásek využijete. Na společenské události se hodí spíše tenčí opasky s menší přezkou. Tak působí nenápadně, avšak dokonale vytvarují vaši postavu. V takových případech bychom doporučovali barvy jako je zlatá, stříbrná nebo krémová, přičemž barvy opasku by měly ladit se zbytkem outfitu.

Pro běžné nošení, například na šaty doporučujeme široké pásky, které jsou buď kožené nebo vyrobeny z elastického materiálu s velkou přezkou. Díky jeho šířce na volných šatech bude vaše postava dokonale vytvarovaná a ženská.

Jaký pásek byste měli mít rozhodně v šatníku?

Dámy, pokud byste měli mít byť jen jeden pásek v šatníku (avšak doporučujeme vám jich mít rozhodně víc!), tak by to měl být rozhodně dámský kožený pásek v černé nebo hnědé barvě. Pásek v těchto klasických barvách je must-have kousek dámského šatníku zejména díky jeho univerzálnímu využití. Černý nebo hnědý pásek lze díky svému minimalistickému designu kombinovat v jakémkoli outfitu, ať už do práce nebo pro volný čas.

Pokud se nebojíte trochu experimentovat, sáhněte během letních měsíců po opascích v zářivých barvách. Tento malý detail dodá vašemu outfitu šmrnc a styl.

Různé styly pro různé dámy

Boho trend v oblékání, ale také v doplňcích je na výsluní již druhou letní sezónu. Jedním z nejtypičtějších doplňků je stylový pletený kožený opasek, který přichází v tradičních zemitých barvách jako například hnědá, khaki nebo černá. Tyto pásky se hodí zejména k maxi dlouhým šatům, prodlouženým tunikám nebo do džínových šortek v kombinaci s širokou halenkou.

Typ opasku, který milujeme, je široký opasek. Tento doplněk dokáže s dámskou figurou udělat divy! Pro dámy, které mají buď nevýrazný pas nebo naopak širší, široký opasek je ten správný doplněk, na který by neměly zapomínat, protože jim na počkání vyčaruje dokonalou postavu a vosí pás! U širokých opasků platí pravidlo, že se vždy musíte zamyslet, kterou část těla si přejete zvýraznit. Pokud je to poprsí a hýždě, tak umístěte opasek výše, přímo pod žebra. Takto se váš pás opticky zúží a zvýrazní požadované partie.

Pokud náhodu dostanete chuť experimentovat, opasek si nezapněte klasicky přezkou, ale ho převažte do zajímavé mašličky. Tímto malým detailem se váš outfit podtrhne k dokonalosti. Dámy, pokud jste ještě neinvestovali do kvalitního dámského pásku, doporučujeme vám prozkoumat naše značky Luisa Spagnoli a Tosca Blu na našem eshopu nebo v buticích. U těchto italských značk máte záruku kvalitní a poctivé práce s precizně vybíranými materiály, přičemž jsou v souladu s módními trendy. Proto je jen na vás, který pásek ozvláštní a povýší váš outfit!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze