Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Půvabné doplňky, kterými oživíte svůj jarní outfit

Teploty na teploměry pomalu stoupají, dny se prodlužují a Slunce zahřívá naše obličeje. To znamená pouze jedno, že naše nejoblíbenější roční období je už tady. Na jaře se vše probouzí, stromy a květiny hrají barvami a s my dostáváme chuť pořídit si nové kousky do našeho šatníku.

Základem dámského šatníku je pár kousků, které víte vynosit každou sezónu. Mezi ně se řadí tričko, halenka, košile, kalhoty, džíny, kabát a sukně. S těmito kousky víte vymyslet různé outfity, které avšak ozvláštněte velmi důležitou částí dámského šatníku. Tou jsou dámské doplňky, které umí úplně obyčejný outfit změnit k nepoznání a trendy outfit.

Milano Fashion Week, Luisa Spagnoli P / E 2021: donne che guardano al futuro - Tgcom24

Opasek v centru dění

Jedním z velkých hitů této jara jsou šaty různého druhu. Zda máte rady krátké šaty, dlouhé květované šaty, svetrové šaty nebo košilové, vždy je můžete doplnit dámským páskem . Takto víte šaty ozvláštnit, přidat mu šmrnc, ale také změnit celé jeho vyzařování. Pokud si dáte na košilové šaty opasek stejné barvy, pak si umíte šaty pěkně stáhnout, přičemž dokonale vynikne vaše postava. Rozhodně každá z nás má i oversized svetrové šaty, které se na první pohled mohou zdát neforemné. Avšak doplněním toho správného širokého koženého pásku si vytvoříte os pás, který vás příjemně zvýrazní. SPRING SUMMER 2021 ADVERTISING CAMPAIGN

Nezapomeňte se ochránit během větrných dní

Jarní dny bývají i větrné, přičemž se doporučuje si chránit zejména krk, ale i hlavu. Móda je k nám milosrdná a nabízí nespočet možností, jak budeme zároveň trendy a v pohodlí v teple. Jedním z nich jsou i dámské šátky , které se dají nosit na množství způsobů.

Během větrných dní si ji můžete uvázat na krk, přičemž s uzly můžete experimentovat. Ať už si vyberete klasický styl nebo elegantní mašli, vždy váš outfit bude ozvláštněn, ale stále budete v teple. Kromě toho si můžete šátek zapracovat do zapleteného účesu nebo dokonce na řemínek z kabelky.

Třetím důležitým doplňkem jsou dámské klobouky, čepice a barety. Během jarních dní vás ochrání před větrem a zaručeně povýší váš outfit na vyšší level - budete působit zajímavější a velmi trendy. A zmínili jsme, že když vaše vlasy ráno nespolupracují, tak jejich víte šikovně skrýt do těchto pokrývek hlavy?

Šperky naše milované

Dalším nezapomenutelným doplňkem v dámském šatníku jsou i šperky a bižuterie. Říká se, že každá dáma by měla mít v šatníku perly a tak drahé kovy, které jí lichotí navíc. Je pouze na vás jestli dáte přednost dlouhým visacím náušnicím nebo malým elegantním napichovací, náušnice jsou skvělou volbou pro každou ženu. Avšak dlouhé visací náušnice doporučujeme volit spíše během letních měsíců.

Kromě náušnic jsou ideálním doplňkem i dámské přívěsky , které se rozdělují na přívěšky na krk a přívěsky na kabelky. Dámské přívěsky se hodí spíše na delší řetízky, díky kterým vynikne pouze přívěsek a řetízek nepůsobí jako rušivý element. S ním bude váš outfit svěží s nádechem italské elegance. Druhou volbou mohou být přívěsky na kabelky. Takto váš nejoblíbenější doplněk bude mít i svůj doplněk, který může mít symbolický charakter. Navíc tyto přívěsky na kabelky můžete nosit i na klíčích - díky tomu je už nikdy nemusíte hledat v kabelce!

SPRING SUMMER 2021 ADVERTISING CAMPAIGN

Ochrana zraku během slunečných dnů je prvořadá

V neposlední řadě nemůžeme zapomenout na sluneční brýle . Momentálně sluneční brýle nabízejí širokou škálu nabídky, přičemž si můžete vybrat z různých tvarů, velikostí, ale i barev rámu či skel. Navíc jsou sluneční brýle důležité nejen během teplých měsíců, ale i v zimě, kdy se slunce odráží od sněhu. Nošením slunečních brýlí chráníte svůj zrak a zároveň jste trendy i na svahu či ve městě.

 

Dámy, doplňků na výběr je nespočet. Nicméně je důležité myslet na to, že méně je někdy více. Proto raději volte pouze jeden výrazný doplněk, například šátek nebo náhrdelník. Takto váš outfit bude působit konzistentně a velmi elegantně a vy se v něm budete cítit skvěle.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze