Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Překvapte dárkem na Valentýna

Datum: 8.2.2021 Čtení na: 4 min.

Valentýn se nezadržitelně blíží a mnozí narychlo zhľadávajú poslední dárky. Potěšte svou polovičku zajímavým kouskem, který překvapí. Kromě květin sáhněte ještě po maličkosti, jako například kosmetika či doplňky. Pokud jste bez nápadů, rádi vám pomůžeme.

valentýnské dárky lamel

stylové kabelky

Kabelka je praktickým kouskem, který potěší každou ženu. Její výběr však může být náročný. Na trhu objevíte množství různých modelů. Pokud chcete vsadit na jistotu, vyberte kabelku Coccinelle. Značka je charakteristická stylovými barvami. Kromě klasiky ve formě černé nebo bílé, se setkáte is růžovou, modrou nebo červenou.

Coccinelle kabelky jsou v různých tvarech a velikostech. Obecně nelze říci, která je nejlepší. Ženy mají zpravidla doma několik provedení. Některé jsou větší, jiné menší. Nejlepší uděláte, když sáhnete po malé crossbody kabelce. Je praktická a hodí se na formální i neformální události.

stylove kabelky lamel

 

Zajímavé peněženky

Má vaše manželka nebo partnerka hodně kabelek ? Zvolte Coccinelle peněženku. I v tomto případě platí to, co v předchozím. Nabídka je široká. Jednotlivé kousky jsou v mnoha, univerzálních a zářivých, odstínech.

Pozor si dávejte zejména na velikost. Příliš velké modely mohou ženám v kabelkách překážet. Dokonce, některé se do menších nemusí ani vejít. Menší nebo středně velké peněženky jsou ty nejlepší. Mají dostatek místa na hotovost, věrnostní a platební karty, ale přitom nepřekáží.

V rámci této kategorie nesmíme zapomenout na kartovníky. Jsou oblíbené zejména proto, že odlehčí peněženku od všechny dokladů a karet. Mají několik přihrádek. Jsou úzké a nezabírají příliš mnoho místa. Vhodné jsou do bočních kapes kabelky. Značka Cocinelle má pár ve své nabídce. Pokud byste chtěli jeden darovat, určitě si ji podívejte.

peněženka coccinelle

jiné doplňky

V případě, že stále nevíte, jaký dárek na Valentýna je tím pravým, vyberte něco z kategorie doplňků. K nim se řadí například šály a šátky . Únor je stále chladným měsícem. Ženě se určitě sejdou.

Dalším skvělým tipem jsou pouzdra nebo obaly na sluneční a dioptrické brýle. Případně samotné sluneční brýle. Léto se pomalu blíží. Vybavte svou polovičku stylovým doplňkem chránícím zrak.

Jinou možností jsou šperky. Muži na ně během Valentýna nedají dopustit. Jsou klasikou, která neomrzí a vždy potěší. Vybírejte je však podle vkusu vaší partnerky. Jemné náhrdelníky nebo náušnice se hodí ke všemu. Dokonce, jsou vhodné i na běžné nošení.

Vyvarovat byste se měli kupování opasků. Na to, abyste vybrali správnou velikost, musíte znát partnerčino míry a to, co nosí. Některé kalhoty vyžadují hrubší provedení, jiné zas tenčí. Stejně je to s šaty a sukněmi.

šátky lamel

Vsaďte na kosmetiku

Kosmetika je pro více mužů oblast, v níž se nevyznají a nerozumí jí. Pokud jste se rozhodli, že to riskovat a něco z ní vyberete, dáme vám pár tipů.

Na začátek je dobré vědět, čemu byste se měli vyhnout. Z kosmetiky rozhodně nekupujte makeupy. Správný odstín se hledá velmi těžko samotné ženě. Ne ještě jiné osobě. Také nevybírejte žádné krémy na obličej.

Nejlepší volbou jsou rtěnky . Při nich nemáte co zkazit. Vyberte pěkný jemný odstín. Plus, vhodné jsou i parfémy, tělové krémy nebo sprchové gely.

ruze kuku

Vyzkoušejte oblečení

Velmi dobrým dárkem na Valentýna je oblečení. Kvalitní svetr nebo hezké šaty vědí potěšit. Správnou velikost zjistíte jednoduše. Stačí se podívat na štítek oblečení, které vaše partnerka nosí.

Zima se pomalu končí. Namísto ní přijde příjemně teplá jaře. Vybírejte proto kousky vhodné na toto roční období. Kolekce jaro 2021 s sebou přináší mnoho barev. Nebojte se proto zářivých halenek nebo triček.

V této kategorii se vyhněte kalhotám. Mají různé střihy a nemusí dobře sednout. Namísto nich vybírejte sukně nebo šaty.

nova kolekce lamel

Shrnutí

Valentýn je oblíbeným svátkem mnoha lidí. Připravte se na něj v předstihu. Pořiďte své polovičce zajímavý dárek. K chutné čokoládě a krásné kytici vyberte doplňky ve formě kabelek a peněženek. Případně vsaďte na oblečení nebo kosmetiku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze