Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Přichází sezóna sandálků. V těchto kouscích vaše nohy vyniknou

Léto je už za rohem a my pomalu odkládáme zimnejšie kousky do šatníku a děláme prostor letním. U oblečení je jasná volba, které budeme nosit. Nicméně, jaké boty bychom měli mít v naší skříni?

Dámské sandály jsou must-have kousek

Neznáme lepší obuv na teplé měsíce jako jsou sandálky . Jsou praktické, elegantní, ale také velmi vhodné, protože v nich vaše nohy netrpí. Navíc je na výběr velké množství materiálů, střihů a designů, ze kterých si rozhodně vyberete ty vaše.

Pokud bychom se měli podívat na trendy z hlavních měst módy, vždy uvidíme tři prvky, které jsou téměř na každých sandálkách. Většinou kožené sandály dámské mají různé aplikace v podobě perliček, štrasových kamínků nebo druků, jak můžete vidět na modely Perla z oblíbené italské značky Tosca Blu.

Druhým prvkem, který je trendy v sandálech jsou různé řemínky. Už dávno neplatí, že sandály by měly být co nejjednodušší, právě naopak! Momentálně jsou velmi stylové řemínky, které sahají až nad kotník. V takových případech si můžete vybrat, zda preferujete klasické "gladiátorky" bez různých aplikací nebo se trochu odvážete a zvolíte si řemínky s cvočky. Navíc, pokud jsou letní sandály dámské v bílé barvě jako v modely Blenda, vaše noha a opálení skvěle vynikne. Dalo by se říci, že o šperk v outfitu máte už postaráno.

Které si vybrat - na podpatku nebo rovné?

Ženy se rozdělují na dva tábory. Na takové, které zbožňují boty na podpatku a pak na ty, které preferují raději rovnou podrážku. Výhodou sandálů je to, že si můžete vybrat mezi sandály na vyšším podpatku, malém nebo téměř žádném.

Jak dobře víte, v rovných sandálech na podpatku je v první řadě důraz na pohodlnost. Nicméně, nedejte se zmást. I tyto sandály mohou být velmi elegantní a zároveň trendy. Skvělým příkladem jsou sandálky Gemma, které mají uzavřenou špici a v zadní části řemínek na zapínání. Tak můžete tento kousek nosit v elegantních outfitech například do práce, ale i na společenské události.

Naopak, dámské sandály na podpatku jsou výbornou volbou do společnosti, kde chcete, aby vynikly vaše nohy či silueta. Můžete je kombinovat s šaty midi délky - po lýtka nebo s volnými kalhotami, které jsou toto léto také velmi trendy. Sandály na podpatku z dílny Tosca Blu jsou ve dvou druzích - s páskem na zapínání nebo ve stylu pantoflí. První design je vhodnější do společnosti, přičemž sandálky-pantofle jsou ideální na procházky městem nebo na kávičky s kamarádkami.

Pokud máte respekt před botami na podpatku, sáhněte po botách s platformou. Dámské sandály na platformě jsou vynikající kompromis mezi podpatkem a rovnou podrážkou. V těchto modelech máte zaručeno pohodlí během celého dne, ale i záruku, že vaše nohy vyniknou díky vyvýšené podrážce.

S čím kombinovat sandály?

Dovolte nám dát vám pár doporučení, jak nejlépe kombinovat sandály v letních outfitech.

Rovné sandálky doporučujeme zvolit si během volných dní, kdy nemáte žádné pracovní povinnosti. Tyto modely působí velmi ležérním dojmem a při pracovních setkáních se jednoduše nehodí. Ale je na vás, zda si k nim obléknete dlouhé romantické šaty nebo šortky, protože v této kombinaci neuděláte krok vedle.

Sandálky na podpatku jsou skvělou volbou během pracovních dní nebo na společenské události. Můžete je kombinovat se sukněmi či šaty jakékoliv délky. Skvěle se hodí i ke kalhotám nebo delším overalem. Dokonce jsou vhodné i ke kalhotám se širokým střihem, protože vám opticky prodlouží nohy.

PS: Důležitá poznámka na závěr. Sandálky, ale i jakákoliv obuv, ve které máte odhalené prsty na nohou, vyžaduje dokonalou pedikúru. Nezapomínejte na tento malý, ale důležitý detail.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze