Kategorie
 
 
 
 
 

Stylové zimní boty. Jaká obuv je tuto zimu v módě?

Kvalitní obuv je základ každého šatníku. O to víc oplatí, pokud si povídáme o dámských zimních botách. Tento kousek už dávno nemusí být pouze nucené zlo, které nosíte, aby vám v něm nebyla zima, ale je to velmi trendy a zejména moderní kousek, na kterém můžete udělat důraz celého vašeho outfitu a máte zaručeno, že vaše nohy budou v teple. Jaké boty jsou letos v módě? Pojďme se na to společně podívat.

Dámské kozačky pro každou příležitost

Nejideálnějším modelem dámských bot na chladné počasí jsou rozhodně kozačky. Momentálně si umíte vybrat ze dvou druhů holínek – nízké, kotníkové kozačky a vysoké holínky po nebo dokonce nad kolena. Výhodou takového kousku je, že jeden, ale i druhý druh kozaček můžete kombinovat jakkoli v různých outfitech, ať už elegantních nebo ležérních pro každý den.

Nízké elegantní kozačky se hodí zejména ke kalhotám buď rovného nebo širokého střihu. V takových modelech vsadíte na jistotu tak, že vaše postava nebude nijak deformována a všechny linie budete mít dokonalé. Vyzkoušejte k nim kombinovat kabát nebo teplejší sako a dokonalý outfit do práce či na různé pracovní porady máte smyšlený! Doporučujeme volit kvalitní italské boty Tosca Blu, na kterých se nacházejí i zajímavé zlaté detaily v podobě cvočků nebo jiných akcentů.

Vysoké dámské kozačky jsou ideální k úzkým kalhotám, ale i sukním či šatům. Kdysi byly nepsané pravidlo, že k delším šatům se nehodily vysoké kozačky, ovšem móda se mění a momentálně tato kombinace představuje jednu z nejstylovějších.

Stačí se jen rozhlédnout po známých městech módy v Itálii a uvidíte dámy, které nedají dopustit na dlouhé romantické květované šaty, černou koženou bundu a na nohou mají dlouhé kozačky, které působí velmi stylově. Nebojte se u módu experimentovat, protože fantazií se meze nekladou.

Na podpatku nebo bez?

Věčný problém dám je, jestli si zvolí boty na podpatku nebo bez. Během chladných zimních měsíců, kdy je na chodnících sníh či mírná náledí spíše sáhnou po botách bez podpatku. Avšak takové modely můžete dokonale využít i v elegantních outfitech a nemusíte k nim nosit pouze sportovní bundy. Ideální dámské kozačky bez podpatku jsou kozačky z italské dílny Tosca Blu, Barbablu, které se vyznačují minimalistickou hranatou špičkou a zlatým akcentem. Právě díky tomuto malému detailu zazáříte a můžete s ním kombinovat doplňky nebo kabelku.

Pro dámy rebelky, které nemají rádi podpatky bychom doporučovali vysoké holínky INCANTESIMO z dílny Tosca Blu. Tento model se vyznačuje hrubší platformou, takže se nemusíte obávat zledovatělých chodníků nebo chladu, na boku boty je všita široká guma, která usnadňuje nazouvání a stylový lesklý design bot vám zaručí, že budete rozhodně nepřehlédnutelná.

Materiál bot je nejdůležitější

Velmi důležité kritérium při vybírání dámských zimních bot je materiál, ze kterých jsou boty vyrobeny. Nejideálnější materiál je rozhodně kvalitní kůže. Ta vám zajistí, že vaše boty vydrží nejednu sezónu, budou stále vypadat jako nové a nepromoknou vám. Tak vám nebude zima a vaše noha bude v teple.

Další výhodou je, jsou-li boty uvnitř mírně zateplené. Díky tomuto si nemusíte dávat hrubší ponožky, ale vaše noha bude neustále v teple a vy se můžete celé dny procházet po městě s přítelkyněmi nebo svými nejbližšími. Skvělým příkladem jsou tenisky Unicorno, které si přímo ptají, abyste si je vzali na dlouhou zimní procházku!

Dámy, věříme, že si z naší nabídky bot rozhodně vyberete. Ať už vsadíte na klasiku, kožené holínky buď vysoké nebo krátké nebo se odvážete a vyzkoušíte nové, lesklé modely, kvalitní italská značka Tosca Blu vám vyhoví ve všech směrech. Stačí se jen podívat v našem eshopu.

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze