Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Tenisky nebo mokasíny? Rozhodli jsme za vás

Trendy na následující jaro a léto jsou pro nás ženy velmi příznivé. Ať se už týkají oblečení, doplňků nebo bot, vždy si je z čeho vybírat. Na své si přijdou dámy, které preferují elegantní styl, ale i ty, které dávají přednost spíše ležérnosti a pohodlnosti. V dnešním blogu jsme si pro vás připravili odpovědi na věčné dilema, po níž obuvi sáhnout - ať po teniskách nebo po mokasínech?

Ideální boty na jaře

Určitě jste už slyšeli o dámských mokasínech - jsou trendy, stylové a pohodlné. S těmito tvrzeními se pouze ztotožňujeme a jsme velmi rádi, že i tento, kdysi převážně pánský kousek, si našel zastoupení iv dámském botníku. Mokasíny už nejsou výhradní obuví pouze pánských outfitů, ale vidět je i v kombinaci se sukněmi či šaty.

Jelikož se trend mokasín velmi rozšířil, na výběr je jejich skutečné množství v nabídce materiálů, střihů nebo aplikací, které mokasíny ozvláštňují. Do elegantních outfitů doporučujeme kožené mokasíny, které jsou velmi pohodlné a velmi pěkně v nich vynikne noha. Pokud preferujete podpatky designéři mokasín mysleli i na vás. Na výběr máte od malých, až po přibližně pět centimetrové podpatky.

Jsou mokasíny i na horké dny?

Teploty během jara někdy dosahují taková čísla, že se cítíme jako v létě. V takových případech má hodně dám otázku, zda i v takovém počasí jsou mokasíny vhodné a zda v nich jejich nohy nebudou trpět. Odpověď je jednoduchá, ne.

Pokud si vyberete kvalitní mokasíny, které jsou vyrobeny z kůže, tak v této obuvi bude vaše noha dýchat a nemusíte se obávat nepříjemných pocitů. Pokud i náhodou máte pochybnosti, tak v naší nabídce najdete mokasíny s odhalenou patou. V těchto modelech bude vaše noha dýchat, ale stále máte obutou velmi elegantní obuv.

Nestárnoucí klasika - dámské tenisky

Klasické dámské tenisky si dámy po celém světě zamilovali. Ať už kvůli jejich pohodlnosti, praktičnosti nebo designu, minimálně jeden pár z nich má doma každá z nás. Dokonce se už povýšili na elegantnější obuv, kdy si tenisky obouváme v sukním a šatům.

Je to zejména proto, že dnešní designy tenisek jsou velmi sofistikované s čistými liniemi zejména v bílé, ale i béžové barvě. Některé tenisky mají aplikace v podobně štrasových kamínků nebo perliček, což je povyšuje na šperk outfitu.

Jenže pak nastává otázka, po níž obuvi třeba sáhnout při výběru našeho outfitu? Dámy, výběr je pouze na vás. Dnešní móda nabízí tolik mnoho kombinací oblečení a bot, že se nemusíte bát vaší představivosti a zkombinovat na první pohled nekombinovatelné kousky. Nicméně, je důležité si říci několik pravidel, abyste byli stále trendy.

Pravidla při kombinování dámských mokasín

  • Pokud si vyberete mokasíny do elegantních outfitů, sáhněte po kvalitních kožených kouscích zejména v tmavších barvách, popřípadě bílé nebo béžové. Tyto barvy působí sofistikovaně a velmi elegantně, přičemž důraz v tomto případě nebude pouze na botách, ale na celém vašem outfitu. Takto vytvoříte ten nejlepší první dojem.

  • Při kombinování mokasín s džínami v ležérnejších outfitech se nebojte vyhrnout džíny nad kotníky. Pouze tento malý detail působí velmi hravě. Pokud máte mokasíny bez aplikace, na kotník si můžete dát malou řetízek a hned máte i nevšední doplněk.

  • Při dámských mokasínech s aplikacemi volte doplňky v barvách aplikace. Pokud jsou aplikace zlaté, sáhněte po zlatých náušnicích či náhrdelníku. Pokud doplňky neradi, nevadí. Sladit můžete i kování na kabelce s aplikacemi.

Pravidla při kombinování dámských tenisek

  • Tenisky můžete kombinovat opravdu se všemi kousky oblečení. Ať už květované sukně, džínové nebo lněné šaty, vždy budou dobrou volbou bílé tenisky s menšími aplikacemi. Taková kombinace působí velmi dívčí a trendy.

  • Pokud jdete do společnosti, tenisky si rozhodně neobouvejte. Je pravda, že se hodí téměř ke všemu, avšak společenské události vyžadují elegantnější obuv. Pokud nepreferuje boty na podpatku, sáhněte po mokasínech a tenisky si obujte na běžné dny.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze