Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Vkusné ženské kalhoty jako součást zimního outfitu

Datum: 30.12.2020 Čtení na: 3 min.

Když se řekne slovo kalhoty, mnozí si představí rifle, případně domácí oblečení ve formě tepláků. Kromě těchto dvou možností je tu však ještě jedna.
Dámské kalhoty formálnějšího střihu se dají nosit nejen do práce, ale i do školy či na drink do města. Vypadají elegantně, žensky a moderně.
Nemluvě o tom, že v chladném období jsou velkým pomocníkem.

damske kalhoty - lamio.sk

Úzké i volné

Výhodou elegantních ženských Nohava c je to, že na rozdíl od riflí je najdete ve více provedeních. Kromě úzkých modelů, které zvýrazní postavu, můžete sáhnout i po volnějších.
V těch se budete cítit pohodlněji. Vhodné jsou na dlouhé dny v práci či ve městě.

Volné ženské kalhoty však mají tendenci přidávat na kilech. Proto se k nim hodí zejména boty na podpatku. Nejlepší jsou kotníkové kozačky.
Pokud vám však nevadí mít pod kalhotami klasické holínky, klidně si obujte i ty. Nesmí však vyčnívat.

Úzký střih může mít spodek při kotnících zúžený nebo rozšířený, zvonovitý. Zvonové kalhoty byly v minulosti oblíbené. Na jistý čas se z obchodů vytratily, ale pomalu se vracejí.
Pokud se jejich nebojíte, rozhodně si alespoň jedny pořiďte. Outfit dokáží ozvláštnit.

Vysoký pás prodlouží nohy

Dámské kalhoty s vysokým pasem jsou velmi pohodlné. Nikde vás nic netáhne a při posazení se vám neodkryje celé kříže. Vysoký pás však není jen praktický.
Velmi dobře na člověku i vypadá.

Opticky dokáže prodloužit nohy a nízkým ženám přidat pár centimetrů navíc. Plus, když si k takovým kalhotám obujete boty na vysokém podpatku, máte vyhráno.

Pokud toužíte po sportovním vzhledu, sáhněte po džínách s vysokým pasem. K nim si oblečte mikinu nebo zkrácený top. Obout si můžete tenisky nebo boty na vyšší platformě.

Elegantní outfit vytvoříte pomocí formálních kalhot. K nim si oblečte halenku nebo jiný pěkný top. Vrchní část se nebojte zapravit a do kalhot použijte opasek.
Na pás tak přitáhnete pozornost. Z bot si vyberte kotníkové kozačky nebo klasické kozačky na podpatku.

damske kalhoty - karkovane

Když hraje materiál hlavní roli

Při kalhotách je sice jejich barevné provedení důležité, ale často je to materiál, který záleží. Rifle by měly být vytvořeny z kvalitní hrubší rifloviny. V zimě vám v ní nebude chladno.
Při formálnějších kalhotách máte výběr širší.

Nejoblíbenějšími jsou měkké a teplé materiály, které se dají nosit během celého roku. Zpravidla jde o vlnu nebo bavlnu. V tomto roce však byla oblíbená i kůže.
Tu najdete v mnoha barvách. Nejlepší vypadá v černé, hnědé nebo karamelové.

Všechny zmíněné materiály jsou kvalitní a příjemné na nošení. Vydrží několik let, aniž by se zničily. Mají také vlastnost nadčasovosti.
Ani po několika sezónách nevyjdou z módy.

damske kalhoty hnede

Jednoduchost se nosí

Většina dámských kalhot je jednoduchého střihu bez speciálních doplňků či vzorů. Jednoduchost se dnes nosí a je oceňována více než překombinované outfity.
Jemné detaily jako zipy nebo jeden knoflík navíc však nikdy neuškodí.

V případě kalhot s vyšším pasem zvolte například opasek. Některé modely v naší nabídce opasek mají, k jiným si ho můžete dokoupit.
K některým se hodí spíše hrubší typ, k jiným zas tenčí.

damske kalhoty jednoduche lamel

Shrnutí

Dámské kalhoty patří k základním kouskem šatníku. Nosit se dají během celého roku, ale nejlepšími obdobími jsou podzim a zima. V chladném počasí vás vědí efektivně ochránit.
Kromě praktické funkce jsou i stylové. Pokud si k nim obléknete správný top, vytvoříte moderní outfit, který rozhodne přitáhne pozornost.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze