Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Vneste do svého šatníku letní vlnu v podobě volných kalhot

Dámské kalhoty jsou kousek, na který nedáme dopustit. I když během léta kalhoty střídají sukně nebo šaty, rozhodně byste tento kousek neměli nechat na dně šatníku, ale obléci si ho na chladnější letní večery. Objevte s námi volné kalhoty, které jsou ideální na letní dny či horké noci.

Volné kalhoty jsou na výsluní

Pokud se rozhlédnete po trendech z hlavních měst módy, určitě si všimnete volné a široké střihy. Ať už jsou na halenek, topech nebo na kalhotách, stále jsou dominantním prvkem v těchto kolekcích. Jak dobře víte, móda se po letech vrací a tak je tomu i nyní. Kdysi jsme nosili volné kalhoty, tzv. zvonáče, pak jsme je na jistý čas odložili do skříně a momentálně je čas jejich vybrat opět!

Pokud takový volný kousek ve svém šatníku nevlastníte, módní dům Luisa Spagnoli nabízí dámám velký výběr kvalitních italských materiálů a střihů, ze kterých si rozhodně každá z vás vybere. Výhodou této značky je, že její kolekce jsou vždy v souladu s nejnovějšími trendy a proto s kouskem od Luisy Spagnoli neuděláte krok vedle.

Volné kalhoty mohou na vás působit jako dámské letní kalhoty, ale rozhodně se nebojte jejich obléci i během chladnějších dnů. Na to jsou vhodné materiály jako riflovina nebo hrubší bavlna. Pro letní dny a večery doporučujeme len, bavlnu nebo hedvábí.

Krátké či dlouhé kalhoty?

Volné kalhoty tuto sezónu přicházejí ve dvou verzích. Jednou možností jsou krátké, které působí buď jako šortky nebo bermudy. Tento kousek doporučujeme dámám, které chtějí vlastnit extravagantnější kousek, ve kterém se nestydí ukázat své nohy. Do elegantnějších outfitů rozhodně kombinujte krátké kalhoty Agris , které mají vyšší pas s detaily v podobě zlatých knoflíků.

Pokud preferujete spíše ležérnější styl, ideální budou pro vás krátké široké kalhoty s kapsami, které na první pohled působí jako sukně. Výhodou tohoto modelu je, že jej můžete nosit s klasickými topy, pokud preferujete sportovní eleganci, ale také s halenkami, která podtrhne elegantnost samotného outfitu. Krátké kalhoty Arc z dílny Luisa Spagnoli dokonale splňuje tyto atributy. Navíc mají velmi trendy béžovou barvu, která je skvěle kombinovatelná.

Druhou možností volných kalhot jsou dlouhé, ale rozhodně se nelekněte tohoto střihu! I přesto, že na první pohled nemusí dlouhé kalhoty působit jako kousek na léto, opak je pravdou. Čím více máte zahaleno tělo, tím je menší pravděpodobnost, že vám bude teplo.

V kolekci pro léto 2021 z dílny Luisy Spagnoli dominují volné dámské kalhoty s vysokým pasem. Nicméně tento, na první pohled základní kousek, je obohacen o mašli v pase, která vám dokonale vytvaruje postavu. Dámy, které mají rády tmavší barvy mohou sáhnout po ověřené černé či hnědo-béžové barvě kalhot. Pro ty ženy, které mají rády zářivé barvy, doporučujeme zvolit žlutou nebo kombinaci bílé a modré, která vás ihned přenese do slunné Itálie.

Kvalitní materiály jsou při výběru nejdůležitější

Nejdůležitější při výběru širokých letních kalhot jsou kvalitní materiály, které zajišťují, že vám v nich nebude teplo. Proto byste se měli raději vyvarovat umělým vláknům a dát přednost přírodním materiálům jako je například bavlna nebo len.

Výhodou lnu je, že během dne udržuje tělesnou teplotu, ale je také velmi vzdušný a umožní vaší pokožce dýchat. Navíc se v oblečení vyrobeného ze lnu nepotíte. Proto je vhodné během léta volit lněné oblečení v podobě topů či halenek, ale i kalhot.

Lněné kousky už dávno nejsou pouze v tlumených béžových barvách. Momentálně můžete najít na trhu různé barvy a kalhoty Atlantis jsou toho důkazem. Výrazná korálová dokonale podtrhne váš outfit a udělá vás nepřehlédnutelnou.

Dámy, přesvědčili jsme vás, že byste měli vlastnit minimálně jeden kousek v podobě volných kalhot? Pokud ano, tak nezapomeňte se podívat na náš eshop, kde momentálně platí sleva až do výše - 40% na oblečení Luisa Spagnoli.

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze