Kategorie
 
 
 
 
 

Vsaďte na tyto vzory a barvy v jarních outfitech

Každou sezónu se barevná paleta a vzory mění. Zatímco přes chladnější měsíce převládaly tlumené tóny, svěží jaro si připravilo pro nás jedinečné světlé a zářivé barvy, které si rozhodně oblíbíte. V dnešním blogovém článku se podíváme na ty nejtrendy barvy a vzory, které by neměly chybět ve vašem šatníku.

Jemné tóny barevné palety

Paleta trendů pro letošní jaro je velmi pestrá. Kromě klasických barev jako je například něžná bílá, ve vašem šatníku by měly převládat i jiné tóny. Jemná fialová, kterou vás každé jaro opantávají voňavé šeříky, jemně zářivě žlutá, na kterou si vzpomenete při pohledu na slunce, čistá a sytá modrá jako horký jarní den nebo intenzivní zelená, která představuje znovuzrození. Přesně to jsou ty barvy, které byste měli hledat, chcete-li být v souladu s letošními barevnými trendy.

Kromě toho nesmíme zapomenout ani na barvu roku, věří peri, která na první pohled připomíná fialovou, avšak je to kombinace modré a fialové s nádechem červené. I při výrobě této barvy byla inspirace nalezena v rozkvetlé jarní zahradě. Designéři se inspirovali zimozelení menší, anglicky periwinkle. Tato barva představuje naději, znovuzrození a klid do všech dnů, které nás čekají. Proto pokud po ní sáhnete ve svém outfitu nebo na doplňcích, tyto kousky budou rozhodně mluvit za vás jasným jazykem.

Samozřejmě však nic nezkazíte klasickými barvami jako je například bílá, modrá, hnědá a černá. Víme, že ani jedna z nás nedá rozhodně dopustit na oblíbenou kombinaci bílého trička či košile s dámskými kalhotami, proto byste si ji neměli odepřít!

Vsaďte na nevšední barevné kombinace

Mluvíme-li o barevných kombinacích, toto jaro se představivosti meze nekladou. Jednou z našich nejoblíbenějších je kombinace růžové a fialové, která nám připomíná barevnou paletu Barbie. Tuto jedinečnou kombinaci doporučujeme nosit na procházky městem s přítelkyněmi.

Přemýšleli jste někdy nad kombinací oranžové a modré? Pokud ne, tuto sezónu byste jí měla dát rozhodně šanci ve vašem jarním outfitu! Představte si například dámskou halenku v oranžové barvě doplněné o džíny v modré barvě. S touto barevnou kombinací máte zaručeno, že budete jako vystřižená z módních magazínů.

Pokud si netroufáte na „uletěnější“ kombinace, nezoufejte! Rádi bychom vám doporučili kombinací nesmrtelné bílé s modrou, která vás okamžitě přenese do Řecka nebo bílá v kombinaci se smyslnou červenou. Samozřejmě, v těchto barevných kombinacích nemusíte mít celý outfit, ale stačí jen malý detail v podobě dámské kabelky nebo doplňků a dokonalý outfit máte na světě.

Kromě barev vsaďte také na vzory

Designéři vědí, jak zaujmout dámské oko. Tuto sezónu vsadili na vzory, které můžete najít na dámských sukních, dámských halenkach nebo na doplňcích. Jedním z nejoblíbenějších vzorů jsou pásky. Tento námořnický styl vás rozhodně přenese do slunné Itálie. Kromě klasické proužkové kombinace bílé a modré, vsaďte na červenou nebo béžovou. Díky těmto vzorům se budete cítit jako každý den jako na dovolené.

Druhým velmi oblíbeným vzorem je atypický potisk ve tvaru abstraktních květin, které se nejlépe vnímají na prodloužené tunice nebo šatech. Výhodou kousků s takovým potiskem je to, že je můžete kombinovat s jednobarevnými modely jako například kalhoty či jednobarevný top nebo halenka.

Vzory v nové kolekci Luisa Spagnoli jsou velmi pestré. Jedním z našich nejoblíbenějších kousků jsou úplety s jedinečnou výšivkou a třásněmi. Tento model je skvělý v tom, že jej můžete kombinovat v ležérních, ale i elegantních outfitech v závislosti na vaší náladě. Zaručujeme vám, že tento nadčasový kousek si rozhodně oblíbíte.

Dámy, nejnovější trendy v módě naleznete na naší stránce www.lamio.cz, kde si můžete vybrat luxusní italskou módu z dílny Luisa Spagnoli, která vám bude dělat radost nejednu sezónu, tak se přijďte k nám potěšit.

Text: Ivana Jánošková

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze