Kategorie
 
 
 
 
 

Zazařte s novou kolekcí Luisa Spagnoli pro podzim/zimu 2023!

Kolekce Luisa Spagnoli pro podzim/zimu 2023 je oslavou ženskosti a smyslnosti s kontrasty mezi minimalismem inspirovaným 90. lety a důrazem na maximalistické detaily. Všechny kousky jsou zárukou zručného řemeslného zpracování Made in Italy. Výsledkem nové kolekce je sofistikovaný šatník se základní barevnou paletou - citrónově žluté, korálové červené, oranžové, kleinové modré, fuchsiové, olivově zelené a černé barvy. Nechybí ani motivy, jakými jsou například tečky, které patří mezi nadčasovou klasiku.

Kabáty, kožešiny a ekokožešiny

Kolekce disponuje širokým výběrem svrchních oděvů, jakými jsou dlouhé dvojité kabáty s efektem širokých ramen v jednobarevném provedení, v syntetické kožešině s leopardím motivem a oversize ovčí kožešiny a ekokožešiny s objemnými límci sladěné s minisukněmi tulipánového.

Pleteniny

Hlavní složkou kolekce jsou pleteniny, které svými obepínajícími střihy a vzácností potvrzují řemeslnou zručnost tvorby Luisy Spagnoli. Pletené oděvy jsou s kroužkovým, lodičkovým nebo s hlubokým výstřihem na zádech, a se zvonovými a balonovými rukávy, které dodávají vzhledu důraz. Oblečení doplňují a zkrášlují šperky s kamínky, které dodávají zářivý nádech.

Šaty

Šaty z nové kolekce jsou jedinečné díky pečlivému řasení, které modeluje siluetu těla. Nechybí ani krajkové výšivky, sametové a flitrové prvky s hlubokými výstřihy a třpytivé detaily.

Doplňky a boty

V nejnovější kolekcí Luise Spagnoli se návrhářka zaměřuje na jedinečné doplňky. Přináší zlaté náramky a prsteny s barevnými bloky kamenů, náušnice rámující tvář a poutavé sponky do vlasů. Neodmyslitelné malé večerní kabelky ze semiše, kůže a umělé kožešiny se skvrnitým a astrachánovým efektem. Své místo v této kolekcí mají také semišové pásky, vkusné lodičky Mary Jane a kozačky nad kolena, které dotváří celkový vzhled.

Nechte se inspirovat ženskostí kolekce Luisa Spagnoli podzim/zima 2023-2024 a objevte novinky, které jsou k dispozici v našem e-shopu a ve všech našich buticích.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze