Kategorie
 
 
 
 
 
 
 

Značkové kotníkové kozačky do chladnějšího počasí

Na chladné podzimní a zimní počasí je třeba správně se připravit nejen oblečením, ale také obuví. Ta by měla být kvalitní, dostatečně teplá a stylová. Klasické kozačky však nejsou jediné, které si můžete během tohoto období obout. Velmi oblíbenými jsou i kotníkové kozačky vhodné do jakéhokoliv outfitu.

kotníkový Cozma - lamio.sk

Jednoduše je zkombinujete se sukní či šaty


Nosíte během zimy šaty nebo sukně ? V tom případě by vám doma neměly chybět dámské kotníkové kozačky. V kombinaci s pěknými punčoškami nohu krásně doplní.
Do takových outfitů se hodí nejlépe modely s podpatkem. Pokud však máte před sebou dlouhý den na nohou nebo nejste fanouškem podpatků, klidně si vyberte holínky bez nich. Důležité je, abyste v obuvi cítili dobře.


Univerzální barva vhodná do každého outfitu

V nabídce značkových kotníkových kozaček najdete různé barevné odstíny. Nejoblíbenějšími jsou však černá a hnědá. Jde o univerzální barvy, které se hodí do každého jednoho outfitu. Skvěle si rozumí s bílou, vínově-červenou nebo šedou. Ty se během chladných měsíců často nosí.
Rok 2020 s sebou však přináší i jiné barevné provedení, jako například bílé holínky. Ty jsou na první pohled velmi pěkné. Dokáží zaujmout. Dávejte si na ně však pozor. Občas se těžko kombinují.

Zajímavé detaily

Mnohé dámské kožené kotníkové kozačky mají zajímavé detaily jako například zipy či kamínky. Takové boty jsou vhodné pro ženy milující výstřednost a netřeba se jich vůbec bát.
Při jejich kombinování k outfitu však vybírejte jednoduché oblečení. Holínky jsou samy o sobě dostatečně výrazné. Nechte je vyniknout v jednobarevném, případně dvoubarevném oblečení. Plus, uděláte dobře pokud se vyhnete vzorem a potiskům.

Lakované kotníkové kozačky jako top kousky sezóny

Lakované boty byly velmi oblíbené před několika lety. Na krátký čas se vytratily, ale rok 2020 je pro ně zlatou érou. Lakovaný povrch vypadá nejlépe na klasických nebo kotníkových botách s podpatkem a špičatou špičkou. Nemluvě o kombinací laku s hadím potiskem.
Při výběru lakovaných kozaček se držte v univerzálních barvách jako černá, hnědá nebo tělová, známá pod názvem "nude". Výrazné barvy jako červená nebo zelená nemusí vypadat dobře. Kombinovali by se vám také velmi těžko.


výrazný kontrast

Jednou z výjimek, kdy se výrazné barvy na dámských kotníkových botách nosí dobře, je v rámci kontrastu. Ten v outfitech vypadá často dobře. Dosáhnete ho zkombinováním dvou odlišných barev. Oblíbenou kombinací je například černá a červená nebo černá a žlutá.
Problémem kontrastu je to, že ne vždy vyjde. Při výběru nesprávných kousků můžete vytvořit módní faux-pas.

Množství typů pro každou ženu

Z nabídky dámských kotníkových kozaček si vybere každá žena. Setkáte se s takovými, které se na nohu pouze nasouvají. Zpravidla jde o jednodušší modely vhodné k jakémukoliv oblečení.
Koupit si můžete i holínky se zajímavým vázáním nebo několika zipy. Pokud patříte k milovníkům extravagance, na své si přijdete při mohutných podrážkách a naopak. Pokud spíše preferujete eleganci, kotníkové kozačky na tenčím podpatku budou pro vás tím pravým. Móda nezná hranice a umožňuje vám nosit to, co máte rádi.


Shrnutí

Kotníkové kozačky patří mezi nejoblíbenější obuv podzimního a zimního období. Lety se mění jejich tvar nebo barevné provedení, ale základ zůstává stále stejný. Pokud doma nemáte ani jeden pár, rozhodne to napravte.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verze